Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

7 hříchů mezi nejlepšími přáteli

Co je největším problémem mezi nejlepšími přáteli ? V čem mu, nebo jí můžete věřit, a kdy vás nejspíš podrazí?

Přátelství bývají sužována malými nevinnými lži, tajnými spory mezi vámi a drahými polovičkami  vašich přátel, skrytou žárlivostí, jak dokazuje průzkum, který uveřejnil britský denník Metro.

Muži se neperou
Více než dvě třetiny (64 %) mužů, tázaných v průzkumu pro T-Mobile, řekly, že by nikdy svému nejlepšímu kamarádovi neprozradily, že ví o nevěře jeho partnerky s jejich společným známým.

Mezinárodní  telefonní společnost, která se zaměřuje na mladé zákazníky, si nechala udělat průzkum, který měl odhalit slabiny a klady přátelství mezi mladými lidmi. Závěry pro nás nejdou nijak lichotivé.

Jak jsme na tom se statečností a oddaností? Velmi bídně. Jen asi třetina mužů by byla ochotna jít do rvačky, aby pomohla svému nejlepšímu příteli.

Do očí ne!
Když se ale dostanete do úzkých a potřebujete se někomu vyplakat na rameni, to vás kámoš nezklame. 74 % mužů by vzalo svého kamaráda do hospody, aby mu pomohli zapomenout, že se na něj právě vybodla jeho přítelkyně.

Ženy na tom také nejsou zrovna nejlépe. O ženách vládne povědomí, že se svěřují a dělí skoro o všechno, ale pozor! Pokud mají říct své kamarádce něco nepříjemného, je po souznění.

A jak vycházejí vaše kamarádky s vašimi milými? 44 % žen připouští, že se často dostávají do sporu se silnějšími polovičkami svých kamarádek a celá třetina z těchto dam (33 %) se s nimi pustila do otevřeného boje.

Jakže - přátelé!?
1. Tajemství se sdělují po zralé úvaze - 64 % mužů by neřeklo nejlepšímu kamarádovi o nevěře partnerky.
2.  Nic jim není svaté - 44 % žen a 41 % mužů je přitahováno partnery svých kamarádů či kamarádek.
3. Vybreč se, to nic nestojí - rameno k vyplakání po nějakém životním karambolu nabídne svému kamarádovi 74 % mužů
4. Nevraživost není vidět - 49 % dívek a žen přiznává, že žárlí na svou nejlepší kamarádku
5. Facka za kamaráda? - jen 29 % mužů by šlo do rvačky, aby chránilo svého nejlepšího přítele
6. Důvěra není bezmezná - 38 % dívek věří, co se týče otázek vzhledu či oblečení, spíše své matce než nejlepší kamarádce
7. Nevinné lži jsou v kurzu - 51 % žen by neřekla své kamarádce, že přibrala

Kdy vás nejvíce zklamal kamarád či kamarádka?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145