Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jak vyzrát na létem poničené vlasy

Po letní dovolené se většina žen potýká s vysušenými a sluncem poničenými vlasy. Přestože horký vzduch při fénování nedělá vlasům dobře, tak se mnoho žen vysoušení nedokáže vzdát. Existují však produkty, které jsou velice š

Musíme se opravdu vzdát fénování?

Po letní dovolené jsou vlasy vlivem slunečních paprsků, moře i chlorované vody z bazénů vysušené a doslova volají po záchraně. Sluneční paprsky způsobují, že se vlasy nemůžou dostatečně hydratovat a jsou suché, lámavé a vypadávají. Vlasům rozhodně na kondici nepřidá pravidelné upravování vlasů žehličkou na vlasy. Doporučení mnohých zní jasně, vlasy nežehlit a nevysoušet příliš horkým vzduchem. Ale kdo má tolik času, aby čekal, než mu vlasy uschnou, a navíc se ještě omezoval tím, že si účes nebude moci upravit podle svých představ žehličkou či kulmou? Vybrali jsme pro vás několik pomocníku, díky nimž nebudete muset nadobro „seknout“ s fénováním a žehlením.

 

Vhodně zvoleným přípravkem na vlasy nic nezkazíte

Než se pustíte do samotné úpravy vlasů, tak si určitě pořiďte vhodný přípravek, který je speciálně určen k fénování a žehlení. Přípravek se aplikuje těsně před samotnou „procedurou“. Kvalitní produkty obalí vlas a v kombinaci s vhodně zvoleným fénem nebo žehličkou se nebudete muset obávat nezdravě a poničeně vypadajících vlasů. Vybírat můžete ze široké škály přípravků na vlasy, k dostání jsou v nejrůznějších konzistencích a provedeních. Rozhodně se nebojte zajít si pro radu k odborníkům. S výběrem by vám měli bez problémů poradit v každém lepším kadeřnictví.

magazin.cz

Ionizační fén na vlasy Valera. Cena v síti Euronics: 2299 Kč

 

V čem se skrývá zázračnost ionizačních fénů a žehliček?

Investice do ionizačního fénu se vyplatí. Myslíte, že každý fén vlasy vysuší a zničí? Opak je ale pravdou – vysoušeče s ionizační funkcí mají generátor, který produkuje miliony očisťujících negativních iontů, díky nimž vlasy zůstávají hydratované. Právě hydratace zabraňuje krepatění vlasů, má regenerační účinky, zanechává vlasy jemné a lesklé. Vlasy tak budou snadno rozčesatelné a získají i větší objem. Ionizační funkcí jsou vybaveny i žehličky na vlasy – dodá vlasům lesklý vzhled bez nepříjemného zacuchávání. Teplota ploch u ionizačních žehliček je nastavena tak, aby nepřesáhla 200 °C.

magazin.cz

Ionizační žehlička na vlasy Philips. Cena v síti Euronics: 999 Kč

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3