Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Fitbox aneb hýbej se a bav se!

Máte chuť si pořádné zacvičit, pobavit se a skvěle se odreagovat? Tak to jsou lekce fitboxu pro Vás jako stvořené. Fitbox se cvičí pod vedením zkušeného instruktora a každá lekce trvavá cca 60 minut.

 Je to cvičení, které v sobě snoubí základní prvky boxu v aerobní frekvenci. Při cvičení se používá speciální boxovací totem a cvičí se u motivační hudby. Na svou první lekci fitboxu si přineste sportovní oblečení, vhodnou fitness obuv, minimálné jeden litr vody a ručník. Budete potřebovat také bandáže na ruce. Je určitě lepší mít svoje vlastní (pořídíte je v každých sportovních potřebách za cenu okolo 100 Kč), ale fitness centra nabízejí i jejich zapújčení.

A můžete jít na věc. Instruktor Vám ukáže a pomůže správně omotat bandáže a na řadu přijde samotné cvičení, které je většinou rozděleno do pěti fází. První fází tréninku je rozehřátí a protažení celého těla. Poté následuje druhá fáze, kdy podle instruktora provádíte úhozy a kopy do boxovacího totemu. Ve třetí fázi přichází řada na posilování s pomocí různých fitness pomůcek. Čtvrtá fáze je stejná, jako druhá, ale navíc Vám dá instruktor pár minut pro samostatné cvičení a pořádneé vybití zbylých sil. V poslední, páté fázi se protáhnete a uklidníte.

Z lekce fitboxu budete odcházet příjemně unaveni, s čistou hlavou, úsměvem na rtech a s myšlenkou, že na další lekci rozhodně nemůžete chybět.

Fitbox aneb hýbej se a bav se!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!