Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zažeňte podzimní deprese v lázních

Relaxace, masáže, uvolnění, pohoda. Také při těchto slovech slastně zavíráte oči a představujete si, jak se slova mění v realitu? Proč si to však jen představovat, když to můžete okusit i ve skutečnosti.

Proč nemyslet jednou také na sebe sama a nenechat se hýčkat od někoho jiného. V tomto směru jsou ideální volbou lázně, a když už, tak pořádné s mnoha procedurami a luxusním zázemím.

Pohodlí a široké spektrum služeb

Lázně Jupiter v Praze se zaměřují na řešení zdravotních problémů, snížení váhy i posílení fyzické kondice. Pozitivně působí i na psychiku a jsou vhodné pro každý věk i pohlaví. Lázně se mohou chlubit nejmodernější technikou neinvazivních metod, které jsou vhodné pro každého klienta. Jestliže tedy bydlíte v hlavním městě nebo někde v jeho okolí, můžete si dopřát relaxaci těla i mysli snadno a rychle. Každý program, který lze v lázních absolvovat, je navržen profesionály. Můžete rovněž využít lázeňské a wellness pobyty s ubytováním přímo v lázních. 

K nejoblíbenějším procedurám (a na výběr jich je opravdu mnoho) patří bezesporu neinvazivní liposukce, lymfatické masáže a masáže hammam.

Liposukce je známá asi každému. Můžete absolvovat ultrazvukovou bezbolestnou liposukci nebo kryolipolýzu, a vyhnout se tak operacím a lékům na zhubnutí. Budete konečně hubenější a navíc bez „jojo“ efektu.

Pro milovníky exotických masáží je zde připravena masáž, která má své kořeny v Turecku a patří k tamějším tradicím. Jedná se o masáž hammam. Tato procedura je známá již po staletí a navozuje uvolnění, relaxaci, omlazení a útěk před mnoha zdravotními problémy.

Neméně oblíbené jsou i lymfatické masáže, které pomohou zejména při potížích se zadržováním vody v těle, únavou a celkovou stagnací lymfy. Jsou určené pro ženy i muže. Hodí se hlavně pro osoby se sedavým zaměstnáním, ale dobře udělají prakticky komukoliv. Lymfatické masáže posílí oběhový systém a zajistí detoxikaci. Budete se nejen cítit lépe, ale budete tak i vypadat. Navíc správně proudící lymfa předchází mnoha zdravotním potížím.

V lázních zkrátka můžete načerpat novou sílu, zdraví a celkově se cítit lepší a krásnější. Vyzkoušejte a uvidíte sami.

Zažeňte podzimní deprese v lázních

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!