Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
granule 10714 / foto: shutterstock

Co dobrého mazlíčkovi?

Pro přátele máme snahu dělat to nejlepší. Takže než si domů přivedeme čtyřnohého přítele, měli bychom už vědět, čím ho budeme krmit.

Pamatuji si doby, kdy moje máma vařila v jednom hrnci rýži nebo těstoviny a ve druhém maso. Maso kupovala v tzv. výseku, někdy dostávala zbytky pod pultem od řezníka. Alespoň jednoho psa jsme měli vždycky a protože moje máma byla milovnicí psů velkých ras, muselo být pořád něco v zásobě. Granule jsme v naší části Evropy v té době neznali. Ani specializované krmivo pro psy a kočky.

Pro naši první kočičku Sítu jsme kupovali hovězí maso, které jsme krájeli na malé kousky a sáčcích je zamražovali. Co vím jistě, že kočka zpočátku nesdílela naše veliké nadšení z prvních kočičích konzerv a granulí, které k nám dorazily. Musím však poznamenat, že si docela rychle zvykla...

Nepochybně to bylo z velké části způsobeno tím, že jsme vybírali nejlepší granule i různé pamlsky.

 

granule

 

Vybírat krmivo pro pejska nebo kočičku není zrovna jednoduchá záležitost. Musíme zvážit mnoho hledisek, jako je věk zvířátka, jeho momentální kondice, zdravotní stav rasa apod. Na www.pytelgranuli.cz najdete nejrůznější krmiva pro vaše miláčky. Velikou výhodou je výhodná cena a rychlé dodání, a pokud budete objednávat za více než 799 Kč, tak i doprava zdarma.

Krmivo pro zvířecího přítele vyberete snadno, mají přehledné stránky, kde se můžete orientovat jak podle rasy a věku zvířátka, tak podle oblíbené značky, na kterou je váš drahoušek zvyklý. Krmivo a pamlsky lze objednávat v různě velkých baleních podle momentální situace, nebo pokud chcete vyzkoušet něco nového. Stává se také, že krmivo doporučí veterinář podle zdravotního stavu zvířete. 

Pokud vám společnost dělá pes či fenka menší rasy a krmíte je granulemi značky Purina, můžete zakoupit Purina® PRO PLAN® Small & Mini Adult s OPTIHEALTH pro dospělé psy malých a mini plemen.

shutterstock

Samozřejmou součástí nabídky jsou různé doplňky stravy, hračky a pelíšky nebo boudičky. Samostatným oddělením jsou ostatní potřeby pro naše čtyřnohé přátele jako misky, vodítka a kšíry. Vyberete si zde i oblečky pro psy a další nezbytnosti k příjemnému životu se zvířecím kamarádem.

Co dobrého mazlíčkovi

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!