Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
půjčka / foto: shutterstock

Rychlá půjčka, vyřeší svízelnou finanční situaci

Finanční trh se rozděluje na dva hlavní segmenty, a to konkrétně bankovní a nebankovní. Nicméně problém je, že bankovní instituce mají na své klienty poměrně vysoké a náročné požadavky.

Z tohoto důvodu se spousta lidí, která se ocitá ve svízelné finanční situaci, obrací na nebankovní společnosti. Hlavním důvodem je rychlejší a snadnější získání půjčky. V následujících řádcích se podíváme na rychlou půjčku od poskytovatele Emmas Credit.

Emmas Credit je v nebankovním světě poměrně známé jméno, neboť poskytuje rychlé půjčky na menší obnos peněz. V rámci první žádosti si můžete vypůjčit až tři tisíce korun, přičemž při opakované žádosti se hranice zvyšuje na sedm tisíc korun.

Jak si půjčit u Emmas Credit?

Rychlá půjčka je vhodná pro všechny zákazníky, kteří splnili několik základních podmínek. Plnoletost, tuzemské státní občanství, vlastnictví bankovního účtu, mobilního telefonu a e-mailové adresy. A po splnění uvedených podmínek získá žadatel půjčku v požadované výši. Hlavní výhodou je, že vám bude poskytnuta rychlá půjčka ihned, tudíž můžete své finanční problémy okamžitě řešit.

Vyhnete se osobnímu setkání s úvěrovým specialistou, protože veškerá komunikace probíhá prostřednictvím internetu anebo mobilu.

Jaký je úrok?

Asi nejžádanější informací u půjčky online je úroková sazba. U této půjčky není stanovená úroková sazba procentuálním vyjádřením, ale pevně stanoveným poplatek. Zvolíte tedy částku, kterou si chcete půjčit, a dobu splatnosti. Na základě těchto informací se vám vypočítá poplatek, který za půjčku zaplatíte. Například si budete chtít půjčit částku 2 000 korun na 20 dní. Úrok bude činit 400 korun, ale nebankovní společnost vám poskytne slevu ve výši 200 korun, tudíž na úroku zaplatíte pouze 200 korun. Více informací najdete na stránce www.emmascredit.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze