Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
kuchyně / foto: JN Interier

Funkční i designově povedená kuchyně nemusí být pouhou utopií

Moderní kuchyně již není temnou místností pro přípravu jídla, naplněnou pachy. V mnoha domácnostech slouží také jako jídelna, nebo je šikovným způsobem propojena s obývacím pokojem.

Jedná se o ideální místo pro společenské setkávání.

U kulatého stolu

Také máte tak rádi, když se celá rodina sesedne u stolu a při dobrém jídle si povídá o tom, co kdo přes den zažil? Ne nadarmo se říká, že kuchyně je srdcem domácnosti. Právě zde se scházíme nejen s partnerem a dětmi, ale také sem zveme návštěvy na posezení u večeře. Děti často u kuchyňského stolu píšou každodenní úkoly. Není proto divu, že nám stále více záleží na tom, abychom se v kuchyni cítili příjemně, a poohlížíme se po moderních designových řešeních. K těm může patřit již zmíněné propojení s obývacím pokojem, populární ostrůvky, industriální provedení, které je v současnosti in, nebo naopak ladění místnosti do komfortního rustikálního stylu a mnoho dalších vychytávek.

Pracujte s prostorem

Samozřejmě při vší té parádě nemůžeme zapomínat na funkčnost, se kterou jde ruku v ruce maximální využití jednotlivých prostor. Při vaření oceníte, budete-li mít všechny kusy nábytku a vybavení logicky uspořádány, na nádobí a další propriety vám zůstane dostatek místa, vše bude neustále po ruce, přípojky vody budou vhodně řešeny a přitom se budete moci po místnosti volně pohybovat. Nemáte-li žádné zkušenosti, pravděpodobně netušíte, kde začít, a nabídky sériových výrobků vaši představu zřejmě neuspokojí. Rádi bychom vám doporučili odborníka, díky němuž se můžete své vysněné kuchyni přiblížit.

O krok blíž

Tuzemská společnost JN Interier nabízí vše, co si při rekonstrukci můžete přát: poctivě odvedenou práci, kvalitní materiály s dlouhou životností, obrovský výběr, doživotní záruku a profesionálně navržená moderní řešení přímo pro prostor, který máte k dispozici. Samozřejmostí jsou zaměření místnosti a bezplatný grafický návrh, na němž budete moci společně s odborníky dále pracovat. Práce pak bude završena odbornou montáží veškerého vybavení kuchyně na míru, a to včetně spotřebičů.

A co je největší specialitou kuchyní na míru od této společnosti? Jsou to právě maximální využití prostoru a bezvadné uspořádání jednotlivých prvků. Firma se skvěle vyzná v zónovém plánování prostoru Dynamic Space, který vám poskytne dostatek úložného prostoru a usnadní pohyb v kuchyni. Vestavěný nábytek na míru, moderní řešení, promyšlené výsuvy a výklopy, rohové skříně a další originální nápady – to vše vám může pomoci. Podívejte se na kuchyně inspirace a uznejte sami, že svěřit práci profesionálům se občas vyplatí.

K tomuto článku není otevřena diskuze