Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
bazén / foto: shutterstock

Luxusní bazén na míru nemusí být jen sen

Když už realizujeme zapuštěný bazén, měl by nám vyhovovat ve všech směrech a vydržet roky. Sériově vyráběné bazény většinou nesplní veškeré požadavky do puntíku.

Proč se vzdávat svých představ, když není problém zajistit výrobu bazénů na přání? Materiál, tvar, velikost, barva, příslušenství… vše si můžeme uzpůsobit svým přáním. Nejsme-li si jisti, zda je bazén to pravé, raději si nejprve pořídíme nějaký nadzemní. Pokud ale chceme trvalé řešení, zapuštěný bazén je nejlepší volbou.

Vyšperkujte bazén k dokonalosti

Luxusní zapuštěné bazény umožní cítit se na vlastní zahradě jako v krásném přímořském letovisku. Netradiční tvar, zastřešení, slaná voda, protiproud, ohřev vody, integrované schody, osvětlení… dnes je tolik variant, jak bazén vyšperkovat. Není zapotřebí lít do vody litry chemie a pořizovat drahé filtry, existují už automatické bazénové vysavače, které udrží vodu co nejdéle čistou. Ohřev vody může být ekologický, proč tedy nevyužít energii ze slunce? K optimální teplotě a delšímu využití bazénu přispěje i zastřešení. Povrch okolo bazénu příjemný pro vaše nohy i ležení na zemi také není nic nedostupného. Stačí zkrátka vědět, co požadujeme.

Bazény naživo v showroomu

Plastový, cenově dostupný, ale zároveň kvalitní zapuštěný bazén je moderním řešením pro ekonomicky uvažující majitele zahrad. Firma Rentmil vytváří krásné bazény na klíč a její nabídku si můžete vyzkoušet na vlastní kůži v showroomu nacházejícím se v Plzni-Lochotíně. Zde uvidíte zprovozněné bazény v praxi včetně příslušenství. Naživo se rozhodnete nejlépe.

Věci na míru jsou v kurzu

Dnes jsou v kurzu domy na míru, nábytek na míru, proč ne tedy bazény na míru? Vždyť věci, které uzpůsobíme vlastním potřebám, nám udělají největší radost. Ano, je možná jednodušší dojít do zahradního centra, ukázat na již hotový bazén a nechat si jej zabudovat do země. Pouvažujte ale, zda nebude pro vás a vaši rodinu lepší bazén, který přesně zapadne na vaši zahradu, a nebudete muset dělat žádné zbytečné kompromisy. Hotový jej můžete mít za pár týdnů.

K tomuto článku není otevřena diskuze