Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pleť / foto: shutterstock

Konečně fungující maska na černé tečky

Černá maska na odstranění černých teček. Řekněte sbohem tomuto kosmetickému problému a vydejte se vstříc krásné a hladké pokožce. Nikdy to nebylo jednodušší.

Stačí pouze aplikovat masku a vynikající výsledek máte zaručen. Jak to funguje a co ještě pleťová maska proti černým tečkám dokáže?

Dokonalá očista pórů pleti

Někdo má pleť dokonale hladkou s téměř neviditelnými póry. A jiný se trápí nad tím, kdy se mu konečně spraví a černé tečky budou minulostí. Mnoho kosmetiky, která nefungovala a zbytečné naděje. Tomu je konečně konec. Od velmi málo účinných náplastí slibujících úplně vytažení černých teček se uskutečnil vývoj a dal vzniknout fungující pleťové masce. Maska Pilaten má příznačnou černou barvu a díky perfektnímu přilnutí na pleť naváže nečistoty usazené v pórech pokožky. 

Regenerace a omlazení

Kromě řádného vytažení nečistot a odstranění černých teček, nabízí tato pleťová maska i péči v podobě regenerace a obnovy pleťových buněk. Díky intenzivní hydrataci a doplnění důležitých živin zpomaluje i tvorbu vrásek. Pleť je po pravidelné aplikaci nejen čistá, ale i vypnutá a jemná. Důkladnou očistou pleti předcházíte zanícení pórů a vzniku akné či ekzému. 

Promyšlené přírodní složení

Když je to tak účinné, dalo by se očekávat chemické umělé složení. Opak je však pravdou a pleťová maska proti černým tečkám se skládá z ovesného extraktu, grapefruitu, přidaných vitamínů a aktivního uhlí. Právě uhlí vytváří specifickou uhlově černou barvu a stará se o přirozenou očistu pleti, kdy na sebe naváže všechny potenciálně škodlivé látky a nečistoty. To je v porovnání s podobnými produkty naprostý rozdíl. A největší výhodou je fakt, že tato maska skutečně funguje. Vyzkoušet to můžete při objednání balení s jednou dávkou. Když budete spokojeni, doobjednáte si větší balení a zařadíte aplikaci masky do své pravidelné péče o pleť.

K tomuto článku není otevřena diskuze