Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
elektronický časopis / foto: shutterstock

Originální dárek pro muže, elektronický časopis?

Přemýšlíte o zajímavém a neotřelém dárku pro vašeho partnera? Pro všechny muže a nadšené sázkaře vznikl v roce 2013 internetový časopis, který se zabývá kurzovým sázením.

Na své si přijdou začátečníci, pokročilí i profi sázkaři. Zakladatel tohoto měsíčníku přišel s nápadem na založení elektronického časopisu pro muže na základě velmi příznivých ohlasů na úspěšný e-book "Úspěšné ziskové sázení". V každém čísle najdete působivé články, rady, tipy, recenze, informace o sázkařských systémech a odkazy na další webové stránky, které stojí za to navštívit. Nechybí ani čtivé rozhovory se známými osobnostmi, zkušenými sázkaři a další přínosné informace na téma kurzové sázení. Všechna vydání obsahují dva až tři silné okruhy.

Jako malou ochutnávku z časopisu pro sázkaře 1x2tip přinášíme Tomáše Berdycha :-) Tedy popis jeho herního stylu, předností, i nedostatků. Muži sázkaři tento popis jistě ocení při sázkách na/proti Berdychovi. Ženy se třeba o Tomášovi dozví něco nového.

Rok 2010 byl pro Tomáše Berdycha tím nejúspěšnějším. V březnu v Miami, mezi nejlepšími osmi, porazil v úžasném utkání Rogera Federera a postoupil až do finále, kde nestačil na Roddicka. Forma české jedničky gradovala v létě. Nejdříve se ve skvělé formě představil na French Open. Až do semifinále neztratil ani set a připsal si skalpy Murrayho, Youzhnyho nebo Isnera. V boji o finále padl v rozhodujícím pátém setu 3:6 v souboji se Švédem Soderlingem a na první grandslamové finále si tak musel měsíc počkat. Ve Wimbledonu hrál ještě lepší tenis, a když přežil klinickou smrt ve 3. kole proti Istominovi (prohrával 1:2 na sety) bylo jasné, že i druhý grandslam v řadě bude úspěšný (narozdíl od zklamání v Melbourne – 2. kolo 0:3 s Korolevem). V osmifinále v bitvě servisů přetlačil Dannyho Brandse a do čtvrtfinále mu los přidělil tu největší výzvu – Švýcara Federera. V té době byl Roger absolutním králem Wimbledonu a před utkáním byl superfavoritem. Berdych však překvapil celý tenisový svět a švýcarskou modlu anglického publika vyřadil ve čtyřech setech. Když poté v semifinále nepovolil ani set Djokovičovi, zdálo se, že ani ve finále by Nadal nemusel být nezdolatelnou překážkou. Jenže Berdych tíhu finále neunesl, neproměnil žádný ze čtyř breakballů a prohrál 0:3 na sety. I tak to byl nejlepší turnaj Berďovi kariéry a fantastický úspěch!

Z individuálního pohledu roky 2013 a 2014 nikterak vyjímečné nebyly. Berdych pravidelně porážel hráče pod sebou, ovšem na hráče z top ten neměl. V prosinci 2014 se tak rozhodl k radikání změně a coache Krupu nahradil Dani Vallverdu.

První polovina sezóny 2015 byla vynikající. Semifinále Australian Open, finále v Rotterdamu a Monte Carlu a semifinálové účasti v Dubaji, Miami a Madridu. Skvělé výsledky. Letní část roku se však nepovedla a reputaci mírně vylepšily až „povinné“ tituly z Shenzhenu a Stockholmu.

Berdychův herní styl je založen na razanci základních úderů. Forehand i backhand má na vynikající úrovni. Slabinou je však servis. Vzhledem k výšce 196cm by měl servírovat mnohem lépe. Úspěšnost 1. servisu se často pohybuje kolem 50%, což je příliš málo na to, aby měl šanci proti top hráčům. Ač Berďa hrál finále Wimbledonu, vnímám trávu jako nejslabší povrch. Berdychovi nevyhovuje nízký odskok a mívá problém s nepříjemnými slajzovanými údery a nerozumím jedné věci. Pokud jste někdy sledovali Berdycha v Davis Cupu, konkrétně ve čtyřhře, dáte mi za pravdu, že voleje má výborně zvládnuté. Otázkou tedy zůstává, proč ho na síti v singlu vídáme tak málo? Na závěr bych rád zdůraznil, že ač Berdych není mým oblíbencem, velice si ho vážím. Držet se x let v Top 10 vyžaduje ohromnou kvalitu a troufám si říci, že pokud by měl Tomáš to štěstí hrát v jiné době, nějaký grandslam by jistě urval. Tohle je zlatá doba tenisu a Federer, Nadal a Djokovič vám zkrátka těch titulů příliš nenechají.

Jak už to tak bývá, ve zbytku sezóny to už nebylo ono, ale Berdych se probojoval na Turnaj Mistrů do Londýna, kde porazil Andyho Roddicka, ale prohry s Djokovičem a Nadalem mu vzaly šance na postup do semifinále.

To si zahrál o rok později. Díky titulu z Pekingu (ATP 500) se kvalifikoval do Londýna a ve skupině porazil jak Tipsareviče, tak Davida Ferrera. V semifinále však i díky nachlazení podlehl Tsongovi.

 Reference časopisu o kurzovém sázení

„…Dobrý den! Již dlouho se chystám Vám krátce napsat a pochválit Vás za to, co pro sázkaře děláte, ale teprve Vaše dvojnásobná omluva ohledně výběru a zasílání tipů mě přiměla změnit odhodlání v čin.

Tak předně si myslím, že byť samozřejmě cítíte zodpovědnost, není třeba se nijak zvlášť omlouvat, jelikož jak píšete, tipy byly pouze bonusem, nikoliv placenou službou. Navíc se vlastně jedná o „tip na tip“, tedy jakousi „sázku na druhou“. Kdo si toto neuvědomí, čeká tak trochu na sázkařského Mesiáše, jehož se však nikdy nedočká. O tom by se ostatně mohl dočíst i v pátém dílu Vašeho Úspěšného ziskového sázení.

Á propos Vaše tato publikace zcela změnila můj pohled na svět kurzového sázení. Ne, nestal a nestane se ze mě profi sázkař, jsem ve své kategorii „rekreačních sázkařů tvářících se jako profi sázkař“ naprosto spokojen, ovšem získal jsem od Vás cenné informace…“

Celou referenci o časopisu a mnoho dalších najdete na stránkách časopisu 1x2tip.

S e-časopisem 1x2tip o kurzovém sázení chybu rozhodně neuděláte!

Už nemusíte řešit s čím vašemu partnerovi na narozeniny nebo výročí vytřete zrak. Předplatným časopisu nebo zakoupením některého z archivních čísel budete pro svého muže doslova bohyně. S tímto dárkem vsadíte na jistotu, věřte, že se vám tato dobrá sázka vyplatí a váš milovaný protějšek bude nadšený. Časopis 1x2tip je dobrou volbou pro všechny sázkaře, kteří chtějí být v kurzovém sázení úspěšní a touží po zisku. Elektronický měsíčník můžete objednat v sázkařském e-shopu Betting-shop.eu. Cena za jedno číslo začíná na pouhých 10,- Kč.

K tomuto článku není otevřena diskuze