Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
happy kids / foto: shutterstock

Kam přes prázdniny s dětmi v Brně?

Blíží se prázdniny, což je sice skvělá zpráva pro děti, ale méně šťastná pro rodiče. Ne každý může své potomky dát k babičce a shánět si na ty dva měsíce paní na hlídání je poměrně komplikované.

Na týden či dva si rodiče mohou vzít dovolenou, ale kam s dětmi pak? Vhodným řešením jsou příměstské tábory. Zrovna v Brně je nabídka bohatá.

Příměstský tábor je takovým rozumným kompromisem. Děti máte doma pod dohledem, přesto si během dne užijí spoustu legrace a vy si nebudete muset dělat starosti, zda je o ně dobře postaráno. Podobně jako klasické tábory bývají i ty příměstské tematicky laděné, tudíž se potomek může věnovat tomu, co ho baví.

Příměstské tábory na prázdniny 2017 v BRuNO family parku

Bohatou nabídku příměstských táborů chystá na letní prázdniny 2017 dětské centrum BRuNO family park. Centrum umístěné v Brně-Slatině je zajímavé samo o sobě, nicméně plánované příměstské tábory Brno nabídnou ještě mnohem více než zábavu na místních atrakcích. Budou zaměřené na YouTubery, cestování časem, tanec, superhrdiny, divoký západ nebo třeba vesmír. Můžete tedy vybrat, co vaše dítě baví.

Dětská centra v BRuNO family parku budou otevřená od půl osmé do pěti hodin, program odstartuje vždy v osm ráno. V ceně, která se pohybuje od 1 960 do 3 500 Kč podle typu tábora, je zahrnutý animační program, vstupy na všemožné atrakce, oběd, dvě svačiny, celodenní pití a pojištění. Jediným úkolem rodičů tedy zůstává děti ráno dovézt a večer si jej vyzvednout, o nic jiného se nemusí starat.

Zábava pro děti na letní prázdniny 2017

Lepší zábavu pro své děti najdete jen těžko. Budou se pohybovat ve skupině svých vrstevníků – BRuNO family park počítá s rozdělením na tři věkové skupiny (3 – 6 let, 6 – 9 let a 9 – 12 let). Díky nabitému programu se jim ani nestihne stýskat po rodičích. Na každý den jsou připravené zajímavé akce pro děti a nejlepší je, že se vůbec nehraje na počasí. V herním centru je dobře i za deště.

Váháte, zda se dítěti bude na příměstském táboře líbit? Než odešlete přihlášku, zajděte se do BRuNO family parku osobně podívat, nebo si zde objednejte dětskou oslavu narozenin. Uvidíte, že potomek bude ze všech atrakcí nadšený.

K tomuto článku není otevřena diskuze