Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
obr - exterier / foto: https://www.house64.cz

Kanceláře v industriálním srdci Zlína

Již dávno neplatí, že kancelář jsou jen čtyři holé stěny, mezi kterými si člověk odsedí osm hodin a s úlevou uteče.

V době, kdy vycházejí žebříčky a ankety srovnávajících nejstylovější či nejpříjemnější office prostory a řada zaměstnanců klade při výběru místa důraz i na příjemné pracovní prostředí, je moderně zařízená kancelář zkrátka nutnost. Dobrá kancelář se totiž rovná mnohem více pozitivní energie, inspirace a chuti do práce.

Urbanistický sen

House 64 je ideálním místem pro moderní kancelář, která nezruinuje firemní rozpočet. Areál bývalého podniku Svit a Baťových továren ležící v srdci Zlína prošel v posledních letech důkladnou rekonstrukcí, díky které se z chátrajícího industriálního komplexu stal pulzující středobod města. Stejně tak i jeho okolí prochází v současnosti rozsáhlými úpravami a díky citlivým urbanistickým zásahům se z bývalých továrních ploch stává nové centrum Zlína. V blízkosti House 64 najdete jak obchody, tak banky, úřady či poštu. Komplex také leží jen pár ulic od nábřeží, takže není nic jednoduššího než strávit polední pauzu procházkou podél řeky.

Ideální pro mladé firmy

Kancelářské prostory House 64 vychází vstříc především začínajícím mladým firmám. Pronájem kanceláří Zlín začíná na 2990 Kč v základním fit-out standardu. Za tuto cenu dostanete špičkové zázemí a příjemné pracovní prostředí, ve kterém se bude vašemu podnikání dařit.

House 64 nabízí i pronájem obchodů Zlín v moderním, flexibilním prostředí, a umožňuje tak, aby se vaše kavárna či obchod staly nedílnou součástí celého komplexu.

Prestižní sousedé

Další zárukou kvality budou jistě také zavedené firmy, které již v House 64 našly své zázemí. Jednou z nich je například koupelnové a interiérové studio Elements, které má v komplexu svou pobočku. O úspěšné, inspirativní sousedy tedy nebudete mít nouzi.

K tomuto článku není otevřena diskuze