Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pocitac 1 / foto: https://www.levnapc.cz

Výkonný Dell Optiplex 7010 za méně než polovinu ceny

Kdo touží po výkonném počítači, na němž si zahraje nejnovější herní tituly a který zvládne i CAD/CAm aplikace či renderování videa, bude si muset připlatit.

Ceny takových strojů se běžně šplhají do desetitisíců a o to smutnější pak je pozorovat, jak rychle klesá jejich hodnota.

Vše jde ale vyřešit i jinak – nákupem repasované techniky. Ušetříte a dostanete mnohem lepší zboží v poměru cena / výkon. Jako repasované počítače se zárukou se často prodávají i špičkové modely, které ještě rozhodně nemají vše odpracováno.

Co jsou vůbec repasované počítače?

Jedná se o použité počítače, které byly opraveny tak, aby co nejvíce odpovídaly původnímu stavu. Vyměnily se vadné součástky, vše se vyčistilo a připravilo pro nového majitele. Zpravidla jde o stroje vykoupené z velkých firem, kde je běžně zvykem vybavení měnit třeba po pěti letech.

Cena je pochopitelně mnohem nižší než u nových modelů (o polovinu i více), je v ní zahrnuto i softwarové vybavení (licence Windows s možností bezplatného upgrade na nejnovější Win 10). A co je nejlepší, tyto počítače jsou dodávány se zárukou 12 – 24 měsíců podle konkrétního modelu.

Přesně takhle lze zakoupit i výkonný Dell Optiplex 7010.

Vlajková loď Dellu za poloviční cenu

Počítače z řady Dell Optiplex 7010 patří k vlajkovým lodím společnosti Dell a zvládnou všechno od běžných kancelářských prací přes počítačové hry až po náročné výpočetní operace. Jsou k dostání ve čtyřech velikostech (minitower, desktop, small form factor a ultra small form factor) a už na první pohled si všimnete, že před vámi stojí luxusní zařízení. Černá barva ve spojení s šedivou mřížkou dodává na atraktivitě.

Uvnitř se skrývají čtyřjádrový procesor Intel Core i5 s frekvencí až 3,2 GHz, operační paměť typu DDR3 a integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 2500. SATA3 si poradí s disky o počtu otáček 7200 za minutu, nechybí moderní vnitřní sloty jako PCI-e či mini PCIe. Je tady i USB 3.0.

Jak je vidět, Dell 7010 je moderní počítač, který obstojí ještě pěknou řádku let. Za velmi výhodnou cenu ho repasovaný seženete na www.levnapc.cz.

Výkonný Dell Optiplex 7010 za méně než polovinu ceny

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!