Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
teambuilding / foto: https://www.brunofamilypark.cz/

Zážitkovou agenturu nepotřebujete, uspořádejte si teambuilding sami

O zážitky není nouze. To vědí všichni dobrodruzi, cestovatelé, vyznavači adrenalinových sportů i posluchači rockové hudby.

Jak se ale vypořádat s organizováním akce pro větší skupinu dospělých anebo partu rozdováděných výrostků a neopustit brány velkoměsta, jako je Brno? Jednoduše. Zábavní park BRuNO byl koncipován tak, aby se do něj návštěvníci rádi vraceli, případně jej známým doporučovali. A nejedná se o žádnou Matějskou pouť.

Atrakce pro nejmladší děti i vysoce postavené návštěvníky

14poschoďový labyrint, třípatrová prostorová síť a komíny propojené tunely spolu s gastronomickým zážitkem v restauraci lákají k celodenní návštěvě nejmenší návštěvníky i vysoce postavené manažery. Panoramatická vyhlídka se skleněnou podlahou ve výšce dvaadvacet metrů, devadesátimetrová síť podzemních chodeb a zmíněné Brunův, Pavoučí a Opičí komíny propojené tunely a chodbami spolu s dalšími atrakcemi dělají zábavní park BRuNO jedinečnou příležitostí, jak smysluplně, zábavně i poučně prověřit schopnosti kolegů nebo rodin při tematických akcích. Teambuilding v Brně se v tak atraktivním prostředí organizuje sám. Jen by si měli hlavní aktéři dát pozor, aby se nadobro neztratili a firma kvůli tomu nezkrachovala. Ale vážně.

Po adrenalinu následují lukulské hody v Hnízdě

Dostatek naučných i zábavných atrakcí prověří logistické, kamarádské i kolektivní schopnosti zúčastněných. Nezáleží, zda na plovoucích lodičkách, autodromu, skluzavkách a tobogánech řádí děti se svými rodiči nebo se na promyšlených lákadlech dospělí vrací do dětských let. Jedno je důležité. Přátelství, legrace a spousta nových zážitků se nadobro vryjí do mysli každého účastníka ať teambuildingové akce, nebo tábornického či rodinného výletu. Restaurace Brno zve každého vyhládlého návštěvníka na gurmánské speciality, jež potěší všechny mlsné jazýčky, i běžnou kuchyni určenou pro nejmladší strávníky. V rozlehlé restauraci Hnízdo lze bez problémů pořádat firemní i vánoční večírek, rodinnou oslavu – family day, raut či svatbu.

K tomuto článku není otevřena diskuze