Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
manažer - ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Staňte se profesionálním manažerem díky akreditovanému studiu

Chce-li být člověk v něčem opravdu dobrý, musí se stále učit, a to nehledě na věk. V dospělosti pak mnozí litují, že v dobách studia nevyužili všechny možnosti.

Naštěstí dnes není potřeba ohlížet se do minulosti, protože i pracujícím lidem se nabízí možnosti, jak se vzdělávat.

Vzdělávací agentura MotivP připravila jedinečný kurz pro všechny manažery s názvem Profesionální manažer. Je určen jak zastáncům manažerských pozic, kteří se chtějí zlepšit, tak lidem, již nemají příliš zkušeností. Důležitá je snaha něco se naučit.

Jednoletý kurz časově zvládnete

Výcvik Profesionální manažer s akreditací MŠMT je jednoletý. Probíhá formou virtuálních kurzů, s nimiž má agentura MotivP velké zkušenosti, videí, rozsáhlou praxí a také prezenčním výcvikem. Ten je ale pouze osmidenní, velkou část studia tedy absolvujete z pohodlí domova, kdykoliv se vám zachce.

Projdete několika tématy

Celý výcvik je rozdělený do 8 otevřených kurzů týkajících se výběru a hodnocení zaměstnanců, motivace týmu, managementu a leadershipu i dalších oblastí. Naučíte se tedy vést a řídit svůj tým, přistupovat ke každému jedinci individuálně, motivovat lidi, podávat jim zpětnou vazbu, kritizovat je i chválit.

Počet míst je omezený

Kurz v rozsahu 121 hodin završen závěrečnou zkouškou začne probíhat od konce listopadu v Praze a od ledna pak také v Brně. Počet míst je ale omezený, v každém městě se může přihlásit maximálně 14 účastníků. Tím se zajistí komorní atmosféra, v menších skupinkách lépe vznikají vazby. V ceně jsou zahrnuty nejen písemné a audiovizuální materiály, ale také konzultace s lektory na dálku, občerstvení.

Neváhejte, ať vám někdo nevezme vaši příležitost. Termíny pražských a brněnských osobních lekcí už jsou vypsané, tak se podívejte, zda vám vyhovují, a přihlaste se. Profesionální manažer může i vám pomoci změnit kariéru.

K tomuto článku není otevřena diskuze