Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ilustrace / foto: https://majsterpredaja.sk/

Majster predaja Andyho Winsona

Každý z nás chce využívat svůj čas naplno. Zvláště v dnešní době si dobře uvědomujeme, že právě jeho efektivní využití představuje lepší pracovní výsledky a tím také vyšší příjem.

Touto problematikou se již zabývalo mnoho odborníků. Jedním z nich je také Andy Winson, který své poznatky shrnul v novém programu Majster predaja. Ten je založen na třech hlavních bodech. Prvním z nich je důležitost věnování času myšlenkám a své osobě. Dalším bodem je pak přijímání pozitivních myšlenek. Toho docílíme především vypnutím televize, která na nás chrlí množstvím negativních zpráv. Neméně důležitý je rovněž třetí bod, ve kterém autor Andy Winson doporučuje důkladné naplánování následujícího dne a jeho vyhodnocení.

Andy Winson

Andy Winson je čelním představitelem osobního rozvoje jak na Slovensku, tak v České republice. Po úspěšných studiích na fakultě tělesně výchovy a sportu se celých 15 let věnoval finančnictví. Učil se od takových významných světových špiček, jakými jsou Brian Tracy, Jack Canfield, Robert G. Allen a dalších. Nabyté vědomosti začal později využívat ve vzdělávání lidí, jak dosahovat vlastního úspěchu. Je zakladatelem institutu NLP, čímž přivedl neuro - lingvistické programování na Slovensko. Jeho lektorská a koučovská činnost umožnila tisícům lidí žít naplněné životy.

Majster predaja

Poznatky Andyho Winsona shrnují videa ZDARMA Majster predaja, které obsahuje přesný návod, jak se věnovat produktivním činnostem bez zbytečného pracovního odpadu a jak pomocí nastavení sama sebe dosahovat lepších výsledků. Video také obsahuje tři kroky k správnému nastartování nového dne a tímto ke zvýšení své šance na úspěch. Diváci se v něm rovněž dozví o třech typech komunikačních stylů, které nám umožňují identifikaci hlavního komunikačního kanálu svého zákazníka. Celý úspěch prodeje je podle autora postaven na třinácti komnatách.

Další část programu Majster predaja bude placená a bude pro ty, kteří budou chtít získat mnohem více.

Tento trénink Majster predaja je skutečně nepostradatelný pro každého obchodníka nebo prodejce. Chcete se tedy stát skutečným majstrem predaja?

K tomuto článku není otevřena diskuze