Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dárky k vánocům ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Strasti okolo dárků aneb co jí/mu mám sakra zase dát?!

Otázka, která na spoustu z nás padne několikrát do roka: „Co já jí/mu zase dám?“

Narozeniny, svátky, výročí a za chvíli už zase Vánoce…člověk by si řekl, že už je téměř nemožné přicházet pořád s něčím originálním a zároveň takovým, aby dotyčný věc nepoužil jen jednou a po zbytek roku na ní nesedal prach. Pokud tedy chcete tento rok opravdu zabodovat a trochu si u svých blízkých šplhnout, nabízíme zde nějaké ty tipy na vánoční dárky.

Vánoce, Vánoce přicházejí

Zajímavé je, že když se tato námi všemi známá koleda zpívá v čase rozdávání dárků a všeobecné pohody, nikdo nic nenamítá a všichni si ji užívají. Když byste ji ale zazpívali někomu teď, nejspíš by se zhrozil a uvědomil si, že Vánoce už opravdu přicházejí. Je tedy nejvyšší čas začít přemýšlet nad dárky. Ty, které v posledních letech letí, jsou hlavně ty elektronické. Pokrok zkrátka nezastavíš. Nutno ale říct, že jsou i nejvíc praktické a rozhodně na nich nebude po zbytek roku usedávat prach.

Nezapomeňte na nejstarší!

I když babičce a dědečkovi udělá největší radost právě to, že budou moct strávit Vánoce právě s vámi, obdarovat je nějakým pěkným dárkem je téměř povinnost. Vždyť právě oni si to zaslouží nejvíc. Inspirace na dárky je dnes vlastně v každém obchodě, stačí se jen rozhlížet. Když už jsme ale byli u té elektroniky, můžeme si vyjmenovat i pár konkrétních příkladů. Takovými tipy na vánoční dárky pro prarodiče mohou být například různorodé věci do domácnosti jako je třeba esspresovač, který se svým lehkým ovládáním stává výborným pomocníkem. Pokud ale babička s dědou kávu nepijí, můžete jim pořídit čističku a zvlhčovač vzduchu v jednom. Starším lidem se už hůře dýchá, a tento dárek je určitě potěší.

Jako dárek pro babičku byste měli zvolit rozhodně něco do kuchyně. Babičky jsou známé svými kulinářskými schopnostmi a kupříkladu s takovým tyčovým mixérem jim to půjde ještě lépe. Pro dědu by to zase mohl být nějaký lehce ovladatelný holící strojek.

K tomuto článku není otevřena diskuze