Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
kancelářský nábytek / foto: shutterstock

4 tipy pro vybavení kanceláře

Své pracovní místo si musíme hýčkat, protože jedině tak budeme dosahovat skvělých výkonů. Ať už si chcete vybavit novou, nebo předělat starou kancelář, je potřeba zvolit správné vybavení a všechno vhodně zkombinovat.

Jak na to a co by se vám mohlo hodit? To vám prozradíme v tomto článku.

Příjemné pracovní prostředí

Chcete zvýšit svou efektivitu práce? Pozitivně ji můžete ovlivnit pracovním prostředím. Když se budete u svého stolu cítit příjemně a všechno potřebné bude ve vašem okolí, vaše výsledky se zlepší. V práci pocítíte příjemné pocity plynoucí z odpovídajícího vybavení místa, kde trávíte většinu času. Zdá se to jako banalita, ale i takový detail, jako špatně zvolená klávesnice, či nedostatek úložného místa na dokumenty, může zbytečně kazit vaše výkony.

Kvalitní kancelářská židle

Největší pozornost je potřeba věnovat křeslu, na kterém budete sedět. Nejprodávanější kancelářská židle se vyznačuje svojí pohodlností a správným tvarováním proti nepříjemným bolestem zad. Ideální volbou je varianta s nastavitelnou výškou a anatomicky tvarovanou opěrkou pro záda. Nabídku židlí si prohlédněte na této stránce: www.atan.cz/kancelarske-zidle.

Funkční vybavení

Kvalitní nábytek značně zvýší využitelnost prostoru a nabídne vám přesně to, co potřebujete. Vybrat ho můžete v internetovém obchodě nábytek Atan. Aby bylo vybavení funkční, je nutné pečlivě vybrat rozměry a rozvrhnout je co nejlépe v kombinaci s dalšími věcmi a velikostí místnosti. Nezapomínejte ani na estetickou stránku.

Zaměřte se i na detaily

Praktický stojánek na tužky, pohodlný sedák na židli, květina na okně a další drobnosti pomáhají vytvářet z neosobního prostoru váš vlastní koutek uzpůsobený představám o pracovním místě. Nebojte se zapojit i pár dekorací. Hodit se může malá nástěnka na lístečky s poznámkami a podobně. Snažte se to však nepřehnat, aby se z vašeho stolu nestal nepřehledný chaos.

K tomuto článku není otevřena diskuze