Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
lepicí pásky ilustrační obrázek / foto: shutterstok

Lepicí pásky není nikdy dost

Jistě už jste někdy slyšeli trochu překroucené pořekadlo: "Když to nejde izolepou, dej tam víc izolepy."

Nechme teď stranou absurdnost celého sdělení a soustřeďme se na podstatné sdělení, že PVC lepicí pásky nebude nikdy dost.

Každou chvíli je potřeba něco někde přichytit a v období Vánoc získáme velmi dobrého pomocníka při balení dárků.

Přední je kvalita

Firma PÁSKY se již podle názvu věnuje výrobě lepicí pásky s potiskem. Běžná průhledná izolepa totiž není esteticky zrovna na výši a jí opravené věci vypadají většinou o mnoho hůře. Co chcete od lepidla? Aby lepilo, pochopitelně. Právě výrobky společnosti PÁSKY se za kvalitu rozhodně nemusí stydět, vrchní potisk absolutně neovlivňuje kvalitu lepicí strany.

Hezké, ale co s tím?

Co budete dělat s potiskem? Jakmile máte vrchní potisk, vyřeší se vám spoustu palčivých problémů. Důležitá je rozeznávací funkce. Není již třeba přemýšlet, která bedna ve skladu kam patří, když už jste zapomněli, co se skrývá uvnitř. Když ji při zabalení vhodně zalepíte, budete to hned vědět. Zároveň mohou PP lepicí pásky s vrchní potiskem sloužit k propagaci vaší firmy. Taková malá reklama, jež vás nic nestojí a může se vyplatit.

Rozdíl

Byly tu zmíněny dva materiály, PVC a PP. Pro chemiky je to polyvinylchlorid a polypropylen, co to ovšem znamená pro nás? Pásky z materiálu PP se používají hlavně na kartonové krabice. Jde o nejčastější typ izolepy, jež je pokryt akrylátovým lepidlem, což zajišťuje vysokou lepivost, při nižších teplotách vás však mohou zradit. Materiál PVC je zas nosným lepidlem pro přírodní kaučuk, který udrží pohromadě prakticky cokoliv.

Podívejte se!

Společnost má pět tisíc klientů z ČR i zahraničí. Zařaďte se k nim. Nejste si ještě jisti? Potom si zkuste udělat rychlou on-line kalkulaci ceny potištěných pásek.

K tomuto článku není otevřena diskuze