Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Auto Podbabská / foto: www.autopodbaba.cz

Škoda Auto patří v České republice k nejoblíbenějším automobilovým značkám

Současný trh nabízí nepřeberné množství automobilových značek, ovšem v českých končinách řidiči vkládají důvěru především do modelů Škoda Auto.

Jedná se o mladoboleslavskou firmu, která je však součástí velkého koncernu Volkswagen. Jestliže tedy přemýšlíte, jaký automobil pořídíte do rodiny, zřejmě zabrousíte také do nabídky Škoda Auto. Věřte, že je z čeho vybírat.

Škoda Fabia pro nenáročné

První model, na který se podíváme, je Škoda Fabia. Jedná se sice o menší vozidlo, nicméně na komfortu rozhodně neztrácí. Interiér je pohodlný a moderní. Automobil disponuje mnoha užitečnými funkcemi a praktickými technologiemi, jako jsou automatické spínání světel a stěračů, funkce Tunnel Light, Coming Home či Leaving Home. Usnadníte si život.

V nabídce je Škoda Fabia v několika dostupných motorizacích, a to MPI, TSI a TDI. Jestliže prahnete po větším prostoru, sáhněte po provedení Škoda Fabia Combi.

Škoda Superb nejen pro podnikatele

S elegancí přijíždí Škoda Superb. Upoutá pozornost, udrží se v zatáčkách a doveze vás, kam si jen vzpomenete. Zevnějšek si vás podmaní čistými liniemi, interiér zase nadčasovostí. Vozidlo vám poskytne pohodlí jak na služebních cestách, tak i na cestách na dovolenou.

Škoda Kodiaq pro rodiny

Velkolepostí, mohutností a rychlostí se vyznačuje Škoda Kodiaq. Potěší vás velký zavazadlový prostor, kam uložíte veškeré kufry a cestovní tašky. Škoda Kodiaq vás nenechá ve štychu na žádném terénu, ať už se chystáte do hor anebo pouště.

Jestliže tedy prahnete po automobilu, jenž se stane vaší pravou rukou, doporučujeme podívat se do pestré nabídky společnosti Auto Podbabská. Vybrat si můžete z mnoha nových i ojetých vozidel. Záleží pouze na vás, kolik jste ochotni investovat do čtyřkolého miláčka.

K tomuto článku není otevřena diskuze