Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Těhotenská móda / foto: shutterstock

Těhotenská móda nemusí být nudná a fádní

Vystavte své bříško na obdiv v některém ze slušivých modelů pro nastávající maminky.

Před narozením miminka by se každá žena měla soustředit hlavně sama na sebe a své pocity, dopřávat si vše podle libosti, zkrátka se rozmazlovat. S rostoucím bříškem proto nepromeškejte ideální příležitost pro nákup nových slušivých kousků, ve kterých se budete cítit elegantně a šik. Nechte se inspirovat naším výběrem trendy kousků ze stylové kolekce pro nastávající maminky, které se přizpůsobí vaší postavě a budete se v nich cítit báječně.

Na co by se měly nastávající maminky zaměřit při nákupu těhotenské módy? 

V první řadě by těhotenské oblečení mělo být pohodlné a nemělo by vás nikde škrtit ani táhnout. Určitě se vyplatí zvolit spíše přírodní materiály a tkaniny, které vám při nošení poskytnou příjemnější pocit než materiály umělé. Dále je třeba počítat s tím, že vaše bříško bude ke konci těhotenství ještě narůstat, a tak je dobré, aby nové oblečení nebylo příliš upnuté na tělo a mělo vždy ještě nějakou rezervu. Nabídka módy pro těhotné je opravdu široká a na své si přijdou jak ženy preferující elegantní styl, tak sportovněji založené typy budoucích maminek.

 

Oblíbená stálice

Mezi vyhledávané a praktické kousky patří jednoznačně kalhoty s elastickým pasem, který se postupně dokáže přizpůsobit velikosti vašeho rostoucího bříška. V počátečních měsících můžete zvýšený pás jednoduše ohrnout přes boky, s postupujícím těhotenstvím jej natahujete přes bříško, které tak elastický pás částečně podpírá. Na výběr máte jak sportovní džíny, tak společenské kalhoty různých střihů i barev.

S bříškem i do společnosti

Myslíte si, že s pokročilým těhotenstvím pro vás končí doba večírků, divadel či koncertů? Naopak byste ještě měla využít situaci a užívat si naplno různých společenských událostí, než se vám miminko narodí a několik měsíců se nejspíš nikam nedostanete. Pořiďte si některý z elegantních modelů společenských šatů, ve kterých se stanete hvězdou všech večírků.

Na dovolenou k moři

 Máte v plánu ještě před příchodem miminka vyrazit s partnerem na dovolenou k moři? Tak se nezapomeňte obléknout do pruhované námořnické módy, která je pro plážové procházky naprosto stylovou záležitostí. Vybírat můžete z triček, tílek i letních šatů, speciálně upravených pro nastávající maminky.

Pohodlná domácí móda

Pro příjemnou domácí pohodu je ideální kombinace těhotenských legín s prodlouženou tunikou, ve které můžete v klidu relaxovat nebo být aktivní v přípravách všeho potřebného pro miminko.

Svůdná a tajemná

Nezapomeňte být ani v tomto období stále přitažlivá pro svého partnera. Udělejte radost sobě i jemu a pořiďte si nějaký žhavý kousek, který ho rozhodně nenechá chladným. Skvěle ho naladíte například černým tílkem s krajkovým lemováním, které zvýrazní vaše přednosti a podtrhne vaši ženskost.

Těhotenská móda nemusí být nudná a fádní

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!