Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stůl z masivu / foto: shutterstock

Masivní jídelní stůl vás neomrzí, na rozdíl od jiných!

Jídelní stůl je jistě jedním z nejdůležitějších druhů nábytku. Je místem setkávání rodiny a přátel, těch nejbližších.

Nabízí prostor potěšit se dobrým jídlem a pitím, obnovit síly, dodat tělu energii, bez které se prostě neobejde. To vše jsou důvody, proč nepodceňovat výběr jídelního stolu a ze všech možných variant hledat mezi těmi nekvalitnějšími.

Kvalita především

Kvalita je určena zejména použitým materiálem a jeho zpracováním. Pokud půjde o jídelní stůl, jedině jídelní stůl z masivu od prověřeného výrobce zaručí dostatečnou kvalitu.

Nábytek z masivu je tradiční, ale současně také nadčasový. Kvalita prostě nikdy nevyjde z módy. Jídelní stůl masiv je skvělé řešení do exteriéru i interiéru všech stylů. Také je dostupný v mnoha stylech a variacích, takže si můžete vybrat přesně takový, který bude odpovídat vašemu individuálnímu vkusu a preferencím.

Překvapivá odolnost i další výhody

Nábytek z masivu se někdy zavrhuje kvůli tomu, že vyžaduje péči. Péče o dřevěný nábytek, masivní jídelní stůl nevyjímaje, je však jednoduchá. Při minimální údržbě bude nábytek sloužit po mnoho a mnoho let. Jeho odolnost tu péči navíc mnohonásobně převýší.

Ve srovnání s jinými jídelními stoly vyžadují jídelní stoly z masivu občas ošetřit voskem či olejem. Jiné stoly však zdaleka nevydrží tolik. Předností jídelního stolu z masivu je navíc také to, že odpuzuje prach. Má antistatický povrch, takže čas věnovaný údržbě stolu se vám okamžitě vrátí v čase, který ušetříte při úklidu.

Perfektní vzhled

Nábytek z masivu nepodléhá trendům, na druhé straně trendy skvěle doplní. Hodí se nejenom do klasických domů, ale i do domů moderních, či dokonce extravagantních. Jídelní stůl masiv je zkrátka sázka na jistotu. Přestože jde o vyšší cenovou investici, rozhodně nebudete litovat, a to ani v průběhu let.

Masivní jídelní stůl vás neomrzí, na rozdíl od jiných!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!