Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoční nákupy / foto: shutterstock

Myslíte na nákup vánočních dárků už teď ?

Mohlo by se zdát, že na nákup vánočních dárků nám zbývá ještě dost času. Dní však postupně ubývá a pomalu, ale jistě je třeba zamyslet se nad tím, komu se chystáme udělat pod vánočním stromkem radost.

Nákupy na poslední chvíli s sebou přinášejí stres a často nakoupíme dárky předražené, za nepřiměřeně vysoké ceny. Nakupováním v předstihu si můžeme koupi dárků pořádně zvážit, a dokonce ušetřit nemalou částku. Že nemáte ponětí, jaký dárek vybrat? Máme pro vás několik tipů.

A mnoho, mnoho další užitečné elektroniky. Pokud si nevíte rady, co koupit své - zejména mužské - polovičce, takovým dárkem určitě nic nezkazíte. Udělejte si průzkum a věnujte dostatek času výběru produktu. Stanovte si kritéria, aby dárek od vás potěšil nejen svým perfektním designem, ale především vlastnostmi a funkcemi. Protože takový dárek není zrovna nejlevnější, určitě vás potěší každá sleva či akce, kterou můžete využít. Pokud dárky vybíráte v předstihu, máte jedinečnou příležitost využít slevy Black Friday, které letos začínají už 29. listopadu. Nákupem elektroniky během slev Black Friday můžete výrazně ušetřit - někdy až stovky korun.

Pokud znáte svou partnerku či partnera opravdu dobře a víte, jaký styl se mu líbí a jaká velikost sedí, pak se spokojeně pusťte do výběru něčeho nového do jeho šatníku. Kvalitní, moderní či nadčasový kousek potěší každého. Oblečení však rozhodně nevybírejte pod stresem a v časové tísni. Mohlo by se totiž stát, že po rozbalení vánočního dárku nebude právě nejšťastnější. A to přece nechcete. Raději si v klidu promyslete, co chcete koupit. Pokud si nejste jisti velikostí, kterou váš partner či partnerka nosí, vsaďte na kvalitní doplněk, například koženou kabelku, pásek či rukavice. Krokem vedle není ani spodní prádlo. Pokud při nákupu navíc využijete poštovné zdarma, které mnohé eshopy nabízejí, vaše radost z nákupů bude o to větší.

I vy máte ve svém okolí knihomola? Pak si nemusíte dělat příliš velké starosti s dárkem pro něj. Pro toho, kdo rád čte a v jeho blízkosti je vždy položena nějaká rozečtená knížka, je kniha opravdu ten nejlepší dárek. Všímejte si, jaký žánr má váš knihomol rád. Romantické příběhy nebo historické romány? Nebo raději detektivky? Či spíše literatura faktu a encyklopedie? Ať už hledáte sci-fi nebo literaturu pro menší i větší děti, využijte Luxor Black Friday. Najdete zde velké množství titulů a s využitím slev Black Friday je můžete mít za velmi příjemné ceny. A radost Vám udělají nejen ušetřené peníze, ale především rozzářená tvář obdarovaného u vánočního stromečku.

Vybrat parfém pro někoho jiného není vždy jednoduché. Občas je těžké zorientovat se v moři nabízených produktů, a proto bychom měli mít jasno v tom, jaké vůně má ten, koho se chystáme obdarovat, v oblibě. Líbí se mu květinové, dřevité nebo orientální vůně? Má svůj oblíbený parfém? Rád experimentuje nebo se raději drží toho, co má ověřené a co dobře zná? Na tyto otázky je někdy těžké odpovědět, a proto koupit parfém jako vánoční dárek bychom měli pouze v případě, že jsme si jistí vkusem obdarovaného. V opačném případě bude dárek od vás pouze zbytečně zabírat místo na poličce v koupelně.

Vždyť jsou to právě naši nejmenší, kteří se na rozbalování vánočních dárků těší nejvíce. Pokud si nevíte rady s tím, co si vybrat ze široké nabídky hraček, nechte mrňousům napsat dopis Ježíškovi. Z něj pak snadno vyčtete, čím byste jim udělali radost. Připravte se však na to, že za některé položky na seznamu budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Myslete na Vánoce v předstihu a využijte Black Friday slevy. Budete překvapeni, kolik dokážete ušetřit.

Myslíte na nákup vánočních dárků už teď ?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!