Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné nehty / foto: Kristina Medvedeva / Shutterstock.com

Péče o nehty: Co by vám nemělo doma chybět?

Krásné a maximálně upravené ruce jsou snem každé ženy. Nemusí se ale nutně jednat pouze o nereálnou záležitost.

Nehty si dnes mohou ženy upravovat dle potřeby a nemusí nezbytně navštívit specialistku. Stačí mít doma pouze to správné vybavení, díky kterému se jakékoli úpravy nehtů stanou doslova a do písmene hračkou. Co všechno tedy budete potřebovat a podle jakých aspektů jednotlivé věci vybírat? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Kvalitní kleštičky a nůžky na nehty

V první řadě byste měli mít doma pořádné kleštičky a nůžky na nehty. Překontrolujte si, jestli jsou oba dva nástroje dostatečně ostré. V opačném případě by vaše manikúra a pedikúra byla jednak velmi zdlouhavá a jednak nedokonalá. Oba dva nástroje bývají často součástí větších či menších setů. Ostatně podobně se prodává také sada na gelové nehty a mnohé jiné komplety určené k péči o ruce.

Laky na nehty a odlakovače

Mít hezky nalakované nehty určitě stojí za to. Žena díky nim vypadá ještě mnohem více sexy. Pokud si doma uložíte sadu laků, rozhodně se vám bude hodit. Nalakování vašich nehtů zvládnete bez jakýchkoli problémů svépomocí. Jen je nutné vlastnit ještě také nejrůznější štětečky a jiné prostředky určené k nanášení laku. Zapomenout přitom nelze ani na odlakovače. Ty vykonávají důležitou práci v momentu, kdy už danou barvu nehtů nechcete.

Speciální sady na gelové nehty

V poslední době si na velké oblibě získaly hlavně gelové nehty. Jsou moc hezké a bez problémů dokážete vytvořit takové vzor, které budou vypadat náramně. Pořídit si tyto nehty můžete bez problémů i doma svépomocí. Důležitá je v tomto ohledu hlavně vhodná sada na gelové nehty. Ta pojímá jednak nástroje pro tvoření nehtů a jednak také UV lampu, jež slouží k vytvrzení samotných již vytvořených nehtů.

Péče o nehty: Co by vám nemělo doma chybět?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!