Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové dámské hodinky / foto: Diana Indiana / Shutterstock.com

Nákup dámských hodinek: Toto jsou nejdůležitější parametry

Nosíte hodinky? Otázka, která v současné době do jisté míry pozbývá smyslu. Odpověď bude totiž nejspíše kladná. Hodinky jsou dnes už jakousi součástí módy a jakéhokoli outfitu, takže je jasné, že si je pořizuje skoro každý.

Ženy nejsou bezesporu výjimkou. Vždyť na trhu se nachází obrovské množství různých modelů, které stojí za to. Mnohé ženy dokonce disponují hned několika hodinkami. Berou si je totiž k různému oblečení. Jak tedy takové dámské hodinky vybrat co možná nejefektivněji?

Pouzdro hodinek

Možná začneme pro mnohé poněkud netradičně, nicméně pouzdro je u hodinek velmi důležité. Právě v něm se totiž ukrývá strojek, který celé hodinky pohání. Nejčastěji se pouzdra vyrábějí z oceli nebo titanu, nicméně výborná je také platina, pozlacená ocel nebo zhutnělé zlato. K dispozici jsou i dámské hodinky, které mají pouzdro ze silikonu nebo plastu. Jde prakticky vždycky o sportovní hodinky. Pouzdra vyrobená ze slitin jsou fakticky nejodolnější ze všech. Naopak posledně jmenovaná silikonová a plastová jsou lehoučká.

Řemínek jako prostředek zvýraznění hodinek

Velmi důležitou a nedílnou součástí jakýchkoli dámských hodinek je řemínek. Právě on dokáže hodinky zvýraznit. Vybírat si lze z mnoha různých zajímavých materiálů. Hodně frekventovaná je především kůže. Vyznačuje se maximální elegancí, odolností a také příjemným nošením. U dámských hodinek se občas prosadí také ocel nebo jiné kovy. Hodně oblíbené jsou plastové řemínky. Jsou lehoučké a pohodlně se nosí.

Typ hodinek

Jestliže potřebujete hodinky do společnosti, s největší pravděpodobností sáhnete po ručičkových tradičních modelech. Pro nejrůznější sporty se hodí mnohem lépe digitální, případně hodinky chytré, které se jednoduchým způsobem prostřednictvím Bluetooth propojí s mobilním telefonem.

Nákup dámských hodinek: Toto jsou nejdůležitější parametry

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!