Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jared Leto / foto: Shutterstock

Jared Leto skončil kvůli roli na vozíku

Představitel Lennonova vraha si kvůli roli zničil zdraví.

Štíhlounký herec Jared Leto, který ve svém posledním filmu Chapter 27 (česky Zavraždění Johna Lennona), přesvědčivě ztvárnil vraha Johna Lennona, Marka Chapmana, dodnes lituje, že se nechal přesvědčit, aby v rámci autenticity přibral neuvěřitelných třicet kilogramů. Dodnes se totiž potýká s vážnými zdravotními obtížemi.

Podle Letových slov se jeho organismus nedokázal vyrovnat s velice rychlým a obrovským hmotnostním nárůstem. Službu mu vypověděl především pohybový aparát. Již během natáčení filmu, který šel do kin v loňském roce, skončil na invalidním vozíku.

"Třicet kilo bylo pro moje tělo šok. Nemohl jsem ujít více než několik kroků a skončil jsem na pojízdném křesle, abych mohl vůbec fungovat a natáčet," nechal se slyšet herec, jehož transformace v duševně chorého vraha byla tak dokonalá, že i samotný Chapman, s kterým měl herec možnost několikrát mluvit, byl vzájemnou podobou šokován.

"Bylo důležité vypadat jako on a bylo důležité cítit se jako on. Jinak bych tu nemohl tu zrůdu, která zavraždila největšího hudebního génia posledního tisíciletí, zahrát dobře," uvedl Leto, kterému se podařilo teprve v nedávné době shodit přebývající kila z natáčení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 151