Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Manikúra a styling / foto: shutterstock

Výhody a pozitiva Shellac laků oproti umělým nehtům

Každá žena chce vypadat pěkně a upraveně. Kromě oblečení si každý na první pohled všímá také vlasů a samozřejmě rukou. Mít tedy perfektně upravené nehty je v dnešní době nepsaným standardem. V čem jsou Shellac laky výjimečné?

Krásné nehty bez námahy

Zajít si na manikúru a pak se několik týdnů nemuset o své nehty nijak starat je největší výhoda umělých nehtů. Ovšem cenou za tuto krásu jsou oslabené a poničené vlastní nehty, jelikož ty nedýchají a v důsledku toho jsou křehčí a lámavější. Po sundání umělých nehtů budete muset vynaložit opravdu velké úsilí, aby vaše nehty vypadaly jako předtím. Proto si mnoho žen po první aplikaci nechává nehty raději stále doplňovat a upravovat a ke svým přirozeným nehtům se již nevrátí.

Doplňování nehtů

Šetrná úprava nehtů bez poškození

Shellac laky mají oproti umělým nehtům mnoho výhod a pozitiv. Sice vydrží zpravidla jen 2 až 3 týdny, ale je to ideální volba pro ženy, které chtějí mít stále upravené nehty, ale nechtějí je zároveň zbytečně zatěžovat. Před nanášením Shellac laku se totiž nehty nepilují ani nijak neobrušují. Aplikace je velice snadná a rychlá. Podkladová báze, dvě vrstvy laku a nakonec ochranný nátěr, který se vždy zapeče pod UV lampou, což dodá zvolenému laku na odolnosti. Zároveň to nehty dostatečně zpevňuje a zabraňuje jejich nechtěnému lámání a zadrhávání.

Různé odstíny Shellac laků

Výhody Shellac laků

Shellac laky se pyšní mnohými výhodami. Tou největší předností je bezesporu žádné poškození přírodních nehtů. Každá žena navíc ocení zpevnění slabých a tenkých nehtů. Nehty i s naneseným lakem stále rostou. Aplikace laku je rychlá a jednoduchá, stejně jako odstranění. U šikovné manikérky tak strávíte pouze 30 minut. Nehty se pyšní dlouhodobým a neměnným vzhledem po celou dobu nošení, zdravotní nezávadností a vysokou odolností vůči poškození. Navíc vybírat můžete z opravdu široké palety odstínů jak lesklých a třpytivých, tak matných a decentních.

Výhody a pozitiva Shellac laků oproti umělým nehtům

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!