Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šperky / foto: Arkadi Bulva / shutterstock

Pandora, aneb vyberte svojí vyvolené ten nejlepší šperk

Šperky Pandora se staly neuvěřitelně populární během posledních čtyř desetiletí. Nabízí nejen jiskru krásných kamenů a kovů, ale také prvek zábavy a rozmaru, který chybí v mnoha dalších klenotnických řadách. Než se však vydáte koupit tento šperk, je důležité vědět několik věcí.

Jaké jsou nejoblíbenější Pandora šperky?

Každá z žen samozřejmě zná nejproslulejší korálky na náramcích. Nicméně i další šperky, které společnost Pandora vyrábí, jistě stojí za zmínku.

Do popředí se dostávají:

  • náušnice
  • náhrdelníky
  • prsteny
  • přívěšky a další.

Na své si přijdou i milovnice jak stříbra, tak zlata, a dokonce i bižuterie. Pokud chcete tedy Pandoru darovat, stačí jenom vědět, jaký kov obdarovaná preferuje, a případně velikost prstenu.

Originalita za každou cenu

Pandora se pyšní tím, že i když u nich nakupuje mnoho žen, vždy mohou být svým způsobem originální. Ano, každá má sice stejný náramek, ale na něm již svou jedinečnou variaci korálků. A za každým tímto korálkem se skrývá jedinečný okamžik a nějaká pěkná vzpomínka. A jak lépe a levněji si pěkné vzpomínky uchovat? Takže čím více korálků, tím více vzpomínek s sebou budete moct neustále nosit.

Pandora celosvětově

Věděli jste, že šperky Pandora jsou známé prakticky po celém světě? Prodávají se na šesti kontinentech, dohromady více než ve 100 zemích. Poskytuje tak prostor pro více než 22 tisíc zaměstnanců na více než 7 700 prodejních místech. Pro ženy po celém světě se kouzla Pandory staly způsobem, jak vyjádřit svůj vlastní jedinečný styl, vzdát poctu svým blízkým a uctít si zvláštní vzpomínky – a také přidat trochu vkusu jakémukoli oblečení, které nosí.

Který Pandora šperk máte nejraději a koho jím obdarujete na Vánoce? Radost z něj bude mít jak přítelkyně, maminka, babička či sestra. Každá generace žen prostě zbožňuje kvalitní šperky.

Pandora, aneb vyberte svojí vyvolené ten nejlepší šperk

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!