Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: JFR

Líbímseti spouští klub. Pití zdarma!

Liberecké Centrum Babylon se už za několik málo dní bude otřásat v základech! Už teď je jasné, že noc z pátého na šestého dubna bude v Liberci hodně horká, a to si klidně může pořád sněžit!

magazin.cz
Jako první se v Líbímseti All Inclusive Clubu, kde se dá pít celý večer všechno zadarmo, představí DJ Kid a zahajovací párty se samozřejmě neobejde ani bez krásných tanečnic. Vůbec, na koukání toho bude dost a dost. Čeká na Vás luxusní laserová show a bude se soutěžit o vstupy zdarma!

 
Dorazte včas

Všechno to začne už ve 20:00 hodin, kdy se otevřou brány klubu. Pokud si pospíšíte a na otvíračku dorazíte včas, vyzkoušíte si, jak chutná Happy Snack Hour. Od osmi do půl desáté totiž dostanete na barech pivečko a vínečko a na stolech po celém klubu bude připraveno občerstvení. Za nic z toho se samozřejmě neplatí ani halíř.

 

magazin.cz
Co všechno si budete moci na barech v průběhu večera dát, to najdete přímo na webu klubu. Vedle nabídky na stránkách nechybí ani připravovaný program, kde se dozvíte, že hned v pátek 11. dubna se rozjede finálový večer projektu Holky vs. Kluci v rámci Líbímseti Life Party Time!

 

A půjde o hodně. Tady totiž kluci, nebo holky mohou vyhrát vstup do Líbímseti All Inclusive Clubu zdarma! To už je pak o zábavu teprve postaráno, když je to všechno i se vstupem grátis!

 

Klubová karta pro pařmeny

magazin.cz
Pokud si Líbímseti All Inclusive Club natolik oblíbíte, že z něho o víkendu prakticky nevylezete, připravili jsme pro vás možnost zřídit s klubovou kartu a chodit se pravidelně bavit s pořádnou slevou!

 

Pokud je řeč o zábavě, tak nezapomeňte, že báječným pobavením by krom ochutnávání všemožných alkoholických drinků mohla být i široká nabídka nealko. V Líbímseti All Inclusive Clubu si můžete vybrat na každém baru šest vymazlených džusů a dokonce i Ice-Tčko. Vaše míchací fantazie nebudou brát konce!

 

Nekonečný by mohl být koneckonců i tenhle článek, pokud bychom chtěli popsat všechnu tu parádu, která je pro vás a na vás přichystaná. Ale protože lepší než číst je to všechno vidět na vlastní oči, těšíme se na Vás v Líbímseti All Inclusive Clubu v Centru Babylon Liberec! A to každý víkend počínaje 5. dubnem!

 
Web.libimseti.cz/club

Těšíte se na Líbímseti All Inclusive Club?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 154