Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
České kožené kabelky / foto: shutterstock

Kolekce kožených doplňků barvy Cognac vznikla na Moravě

V módním světě se trendy neustále mění, přičemž stále více lidí preferuje kvalitní produkty, ideální vyrobené v České republice.

Pokud sháníte elegantní kabelku, se kterou vyrazíte i na důležitou pracovní schůzku, anebo peněženku, v níž uschováte nejen peníze, ale i všechny karty, poohlédněte se po značce VEPELL. V následujících řádcích vám představíme příběh této značky i novou kolekci kožených doplňků barvy Cognac.

Počátky značky VEPELL

Příběh společnosti VEPELL se začal psát už v roce 2014. V daném roce byl Mirek Jáně, zakladatel ryze české značky, v Marrakéši, kde se mu na tržnici zalíbil precizně zpracovaný kožený batoh. Samozřejmě si ho koupil, procestoval s ním kus světa, a přesto vypadal stále jako nový. Po několika letech začal sestavovat plán, jak vyrábět vkusné a kvalitní kožené doplňky, jež nevyjdou z módy.

V současné době vyrábí kabelky, peněženky, doplňky a batohy. Přichází s novou kolekcí v odstínu Cognac.

Od kabelky až po peněženku

Velká kabelka Shopper Cognac si vás podmaní nejen svým vzhledem, ale také vnitřním uspořádáním, neboť disponuje praktickými kapsami. Samotné zapínání kabelky je řešeno jednoduchým skrytým magnetem, takže se nemusíte neustále trápit zipem. V kabelce odnosíte nákup, samozřejmě nechybí ani kapsa na mobil.

Pokud nepatříte mezi příznivce velkých kabelek, nevadí, protože je připraveno i kožené psaníčko Envelopka Cognac. Jedná se o minimalistickou kabelku, s níž můžete s klidným svědomím vyrazit třeba na ples či večírek.

Zapomenout nesmíme ani na dámskou peněženku Wolitka Cognac, která je dostatečně velká. Vyrábí se z vysoce jakostní italské kůže. V peněžence najdete dvě velké kapsy, přičemž jedna z nich pojme klidně i smartphone, do druhé dáte zase bankovky.

Všechny výše uvedené produkty jsou ručně vyrobené na Moravě. Buďte jedineční. Investujte do originálních doplňků.

Kolekce kožených doplňků barvy Cognac vznikla na Moravě

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!