Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámská kožená peněženka / foto: shutterstock

Jak vypadá ideální dámská kožená peněženka?

Peněženka je pro ženy nejen každodenní společnicí, ale také módním doplňkem.

Na rozdíl od mužů v ní ženy navíc nosí celou řadu kartiček, lístečků, fotek rodiny a dalších „nezbytností“, proto musí nabídnout dostatek prostoru. A jak vlastně vypadá taková ideální dámská peněženka?

V prvé řadě by měla být kožená. Kůže je nesmrtelný materiál, který toho hodně vydrží a nikdy nevyjde z módy. Spousta lidí ji považuje za nudnou, avšak pravda je někde jinde. Do kůže se dá vygravírovat citát a samozřejmě může být barevná. Podívejte se na krásnou Wolitka Cognac.

Kožená peněženka z italské kůže vyrobená v ČR

Právě dámská kožená peněženka Wolitka je dokonalým příkladem toho, co bylo vytvořeno ženám přímo na míru. Je prostorná, nabídne opravdu spoustu místa, schováte do ní nejen bankovky a karty, ale i mobilní telefon – může tedy posloužit i místo kabelky. Nechybí kapsička na zip, která je určená na drobné.

Dámská kožená peněženka

Peněženka má rozměry 20 × 10 × 2 cm, je vyrobena z kvalitní italské hovězí třísločiněné usně, avšak nejde o zahraniční produkt. Wolitka Light, Cognac či Black je totiž výrobkem české značky VEPELL, vyrábí se ručně na Moravě.

Konečně kvalitní české kožené peněženky

Příběh značky VEPELL se začal psát v roce 2014 v Marrakéši. Její zakladatel, Mirek Jáně, se tam zamiloval do precizně zpracovaného koženého batohu. Dal se do řeči s prodejcem a po několika letech se rozhodl, že něco takového chce přinést i do Česka. Dnes značka VEPELL vyrábí nejen kvalitní batohy, ale také právě peněženky.

Dámská peněženka

Od jedné značky si tedy můžete pořídit peněženku sladěnou s kabelkou. Ať už vás zaujme černá Wolitka Black nebo třeba zmiňovaná koňaková, ve stejné barvě si vždy lze koupit i kabelku, psaníčko, pouzdro na pas, batoh atd.

Mimochodem, Wolitka může posloužit jako velmi pěkný dárek. Vaši blízcí si zaslouží kvalitu, a ještě k tomu jim na peněženku lze nechat vygravírovat nějaký osobní vzkaz.

K tomuto článku není otevřena diskuze