Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoční dekorace / foto: shutterstock

Vánoce, alou do domu! Tipy na vánoční bytové trendy, které okouzlí

Vánoční svátky nám pomalu, ale jistě klepou na domovní dveře, což znamená jediné - je čas na vánoční výzdobu. Co se letos dostalo do popředí?

Sníh všude, kam se podíváte

Ať už bude Štědrý den pod sněhem, nebo budou Vánoce na blátě, v obou případech vám to může být jedno – poslední módní trendy totiž napovídají, že sníh by se měl ve vaší domácnosti nacházet tak či onak. Zasněžené větve jehličnatého stromku, zasněžený adventní věnec a další podobné dekorace, které se budou vyjímat na policích v interiéru.

Nemusíte pořizovat bílý sníh ve spreji, povolen je i stříbrný, který ozvláštní nejen zmiňované vánoční prvky, ale i okna nebo balkonové dveře.

Vánoční stromek
Vánoční stromek – Zdroj: Shutterstock.com

Jemné odstíny zlatého odstínu jako barva letošních Vánoc

Že ještě nevíte, jaká bude ta vaše barva letošních kouzelných svátků, která bude dominovat interiéru? I když mnozí mají jasno v tom, do jakých barev ozdobí svůj vánoční stromeček, pro jiné je to stále otázkou. Když nahlédneme na aktuální trendy, řekneme, že dominují hlavně barvy šampaňského.

Vánoční dekorace
Vánoční dekorace – Zdroj: Shutterstock.com

O jaký konkrétní odstín jde? Mluvíme o jemnějším odstínu zlaté, který patří mezi nejelegantnější barvy současnosti. Aby to všude kolem nebylo pouze zlaté, doplňte jemný tón šampaňského o hnědou barvu.

Přírodní prvky mají vstup povolen

Mezi bytové trendy letošního roku patří přírodní dekorace. Větve, kamínky, hodně rostlin – to vše v nás dokáže vzbudit dojem, že se nacházíme uprostřed lesa nebo někde na louce. A v podobném duchu by se měly nést i naše Vánoce.

Vánoční dárky
Vánoční dárky – Zdroj: Shutterstock.com

Jestliže máte k přírodě blízko, pusťte přírodní materiály domů. Zařiďte svou domácnost do tradičního, útulného nádechu. Pytlovina a lýko vypadají skvěle i s barevnými detaily, kterými třeba oživíte jednotlivé dárky nacházející se pod vánočním stromečkem.

 

Zdroj:

https://www.vanocni-darky.cz/4-vanocni-dekoracni-trendy-pro-rok-2015-ktery-si-vyberete/

Vánoce, alou do domu! Tipy na vánoční bytové trendy, které okouzlí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!