Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Řemínky na hodinky / foto: shutterstock

Řemínky na chytré hodinky nebo fitness náramek mohou ladit s outfitem

V současné době patří mezi velmi populární doplňky oblečení fitness náramky nebo chytré hodinky. Také ukazují správný čas, ale kromě toho jsou vybavené dalšími funkcemi, které pomáhají zlepšit fyzickou kondici.

Je zřejmé, že kdo chce žít zdravým životním stylem, toho budou fitness náramky nebo chytré hodinky v zaměstnání i ve volném čase určitě doprovázet.

Řemínky na hodinky

Jednou z důležitých součásti hodinek je řemínek. Na něm hodně záleží, jak dobře nebo špatně se budou hodinky nosit. Stačí, aby řemínek neseděl, a problém je na světě. Někdo je třeba alergický na nikl, takže si nemůže dovolit nosit řemínek na hodinky z kovu. Pak musí dát přednost textilnímu nebo koženému. Naštěstí je současný sortiment tohoto zboží opravdu hodně pestrý, tudíž si v něm určitě každý vybere podle svého vkusu a potřeb.

Řemínky na hodinky

Řemínky na Apple Watch

Mezi chytrými hodinkami vynikají zejména Apple Watch. Je to pochopitelně dáno i samotnou značkou, která je zárukou kvality a zajímavého designu. Jakmile jednou těmto hodinkám propadnete, jiné už nebudete chtít. A pochopitelně si je budete rádi inovovat řemínky na Apple Watch, kterých můžete mít doma zásobu. Řemínky se prodávají ve dvou velikostech, a to 38/40 mm a 42/44 mm. Znamená to, že velikost řemínku vybíráte podle velikosti pouzdra chytrých hodinek. K dispozici jsou řemínky z různých materiálů, barev, designu. Najdete mezi nimi řemínky decentní i v pestrých odstínech.

Mi Band řemínky

Abyste posílili svou fyzickou kondici, nemusíte si hned pořizovat chytré hodinky s iOS systémem. Možná vám bude stačit levnější fitness náramek od Xiaomi. I ten dokáže změřit tep, počet ušlých kilometrů, předpoví vám počasí, spočítá spotřebované kalorie, případně ukáže kvalitu vašeho nočního spaní. Řemínky MůjMiBand snadno změní vzhled fitness náramku. A protože se dobře vyměňují, není problém jich mít doma hned několik – třeba z praktického silikonu, s atraktivním vzorem, průhledné nebo svítící ve tmě.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze