Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Modní oblečení / foto: shutterstock

Dobrá nálada díky oblečení. Co na sebe vzít?

Věděli jste, že když máte dobrou náladu, působíte na okolí daleko atraktivněji a sebevědoměji? Tak zažeňte špatné chmury tím, že si na sebe obléknete to, co vám vykouzlí úsměv na tváři! Oblečení je totiž mocný čaroděj.

Oblékněte se do barev

Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka. Domnívat se, že je to jenom stará známá pověra je mylné stejně jako myslet si, že oblečení nám nedokáže zvednout náladu. No, jen si to představte – když se obléknete do barev, dokážete se vůbec mračit?

Barevné oblečení
Barevné oblečení – Zdroj: Shutterstock.com

Pozitivní nálada díky oblečení

Právě barvy jsou zaručeným způsobem, jak se přenést na vlnu pozitiva. Pokud se při sestavování outfitu rozhodnete zahalit do temných odstínů, může vás sem tam přepadnout smutek či deprese. Když však zkombinujete několik sytých barev navíc (které jsou navíc nyní velmi moderní), posílíte tím svou psychiku a zejména období krize budete snášet pozitivně.

Šaty různých barev
Šaty různých barev – Zdroj: Shutterstock.com

Barvy, které jsou v kurzu

A na jaké konkrétní barvy bychom měli vsadit? Ideálně na růžovou, oranžovou, žlutou nebo pastelově fialovou. Barvou roku je pak světlejší odstín fialové barvy s uměleckým názvem Veri Peri.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/krasa-a-moda/moda/modou-proti-smutku-jak-se-oblect-pro-okamzite-zlepseni-nalady-9269.html

Dobrá nálada díky oblečení. Co na sebe vzít?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!