Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sneakerové boty / foto: https://sizeer.cz/

Top 5 sneakerových trendů na jaro 2022

Jarní atmosféra bez pochyb pobízí k osvěžení stylizace. Čím dál vyšší teploty, delší dny a slunečné počasí nám umožňují se naplno těšit rozmanitými střihy městských kicksů.

Vzhledem k tomu, že každý rok s sebou přináší specifický vibe, populární urban značky tvoří projekty, které jdou naproti očekáváním neustále se měnícímu streetwearu. Takže jestli chcete doplnit svou kolekci bot – neváhejte a podívejte se, jaké módní sneakery na jaro 2022 budou dominovat v pouličních trendech této sezony.

Sneakerové novinky od Nike

V roce 1987 svět poznal první model Air Max. Ačkoliv od té doby uplynulo až 35 let, vlajkové kicksy podepsané logem Swoosh stále stanoví nenahraditelný element streetwearového trendu. Nejnovější sneakersy Nike Air Max 90 SE bez pochyb uchvácejí svým moderním a propracovaným vzhledem. Jejich černobílý svršek je oživen elementy v zelené barvě, tedy v odstínu, který je považován za jeden z nejvíce módních pro rok 2022. Kromě akcentu, který navazuje na nejnovější trendy, je v podrážce Air Max 90 SE využitý známý design v podobě částečně exponovaného vzduchového polštářku. Spojení moderního looku a roky oblíbeného designu tvoří urban mix, který padne do oka nejednomu sneaker freakovi.

Módní sneakery Nike

Retro design třech pásků adidas

Unikátní design adidas ZX 700 HD připomíná projekty sportovních bot populárních v 80. letech. Retro vibe tohoto modelu jistě padne do gustu mnoha fanouškům městských outfitů ve stylu vintage. Pánské jarní sneakersy od adidas, inspirované vzhledem oldschoolových kicksů na běhání, budou perfektně ladit s mnoha streetwearovými stylizacemi. Svršek vyroben ze spojení textilního materiálu a semiše v univerzálním odstínu černé, bílé, tmavě modré či šedé, dokonale doplní nejeden pouliční outfit na běžný den. Zatímco celosvětově známý motiv 3-stripes dokonale oživí dokonce i tu nejjednodušší všední stylizaci.

Sneakery Adidas

Ženskost ve stylu urban od značky Puma

Nejnovější nabídka ve znamení divoké šelmy, to jsou dámské sneakery na jaro Puma Cali Dream WNS. Svěží model zdobený logováním slavné německé značky se bude dokonale prezentovat jak v outfitu s casualovou sukní, tak i ležérním kompletem typu track suit. Díky neutrálním barvám a univerzálnímu městskému designu se dámské boty Puma bez problému přizpůsobí do téměř všech outfitů, které již máte ve své skříni. Komfortní nízký svršek je vyrobený ze spojení přírodní kůže a semiše. Celek je zdobený minimalistickým logem značky a delikátními elementy ve stylu patchwork. Pohodlný střih a propracovaný look Cali Dream WNS zajistí, že tento model dámských sneakerů Puma bude bezesporu must have ve Vaší jarní stylizaci.

Dámské módní sneakery Puma

Streetwearová klasika Converse

Prodyšné sneakersy na jaro? Converse Chuck 70 budou ideální volbou na teplé dny. Textilní šněrovaný svršek se dokonale osvědčí během jarního počasí. Zatímco široký výběr rozmanitých potisků, grafických motivů a barev Vám umožní kecky ideálně přizpůsobit do oblíbeného městského outfitu. Bez ohledu na to, zda si vyberte nízkou či vysokou verzi bot Converse, můžete mít jistotu, že každý model s logem této slavné americké značky se skvěle zařadí mezi různorodé trendy pouliční módy. Úpletové šaty, volné džíny či teplákové kalhoty se budou skvěle prezentovat v kombinaci s lehkými keckami All Star.

Klasické sneakery Converse

Skate vibe od Vans

Tak jako v předchozích letech, rovněž i na jaře 2022 budou stále na topu kotníkové Vans UA SK8-HI. Jejich lehký střih, zpevněná konstrukce a přilnavá podrážka se po dlouhá léta dokonale osvědčily během vykonávání různorodých triků a akrobacií na skateboardu. Tento kultovní model kicksů Vans nosil dokonce legendární skateboardista – Tony Hawk. Jednak v průběhu let začal být oldschoolový vibe a komfortní střih sneakerů Vans doceněný rovněž mimo skateboardingové parky. S ohledem na svůj městský look se projekt SK8-HI perfektně osvědčí v mnoha pánských a dámských streetwearových stylizacích. Různorodé barvy a vzory tohoto populárního modelu bez problému vkomponujete nejen do moderních stylizací, ale také do městských outfitů ve stylu retro.

Módní sneakery Vans

K tomuto článku není otevřena diskuze