Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pohodlný overal / foto: shutterstock

Overaly přichází znovu na scénu. Kousek vybírejte podle postavy

Overaly jsou extra pohodlné a dokáží být velkou módní trefou. Abychom se v nich ale cítili dobře, je potřeba se zaměřit na ten správný střih. Vybírat totiž musíme přesně podle typu naší postavy. Ta nejlépe poradí.

Postavy tvaru jablka potřebují nižší elastický pas

Ženy s postavou jablka si často overaly ani nevyzkoušejí. Mají pocit, že tento kousek zkrátka není pro ně. Pokud máte postavu s rozšířeným středem těla, měla byste vždy sáhnout po overalu, který má elastický pas. Pas by přitom neměl rozhodně být umístěn vysoko, aby na problematické partie ještě více upozorňoval. Přidejte látkový pásek a máte vystaráno.

Stylové overaly
Stylové overaly – Zdroj: Shutterstock.com

Na léto se bude hodit overal s krátkým rukávem i šortkami. Alespoň dáte vyniknout svým štíhlým nohám.

Chlapecká postava uvítá oversize trendy

Máte chlapeckou postavu? Nachystejte se na startovní čáru a vyběhněte do obchodu, overaly jsou pro vás jako dělané. Vybírejte široké nohavice a asymetrické střihy. Všechno to, co si my ostatní můžeme dovolit jen stěží.

Postava hrušky upozorní na štíhlý pas

Majitelky této postavy budou potřebovat najít kousky, které budou skvěle odpovídat jejich potřebám. Skryjeme silnější boky a stehna, vyzdvihneme vosí pas. Nebojte se hledat dvojbarevné kousky, kde je horní část světlejší. Svědčit vám bude i nařasený top. Snadno zaujmete a odpoutáte pozornost od silnějších stehen.

Overal s nařaseným vrškem
Overal s nařaseným vrškem – Zdroj: Shutterstock.com

Přesýpací hodiny mohou nosit overaly každý den

Extra příjemný a pohodlný overal je pro vás jako dělaný i v případě, že máte siluetu přesýpacích hodin. Stačí se jen vyhnout oversize modelům a můžete to pořádně rozjet na společenské akci nebo večírku. Nebojte se upozornit na štíhlý pas. Najděte módní kousky s výraznými barvami, potiskem i netradičním páskem. Budete zářit!

Overaly sluší skutečně všem postavám. Jen je potřeba správně zvolit střihy a pustit se rovnou do těch, ve kterých vaše přednosti vyniknou. Už se těšíte, až vyrazíte na lov?

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/overal-podle-typu-postavy-vyberte-si-ktery-padne-jak-ulity-prave-vam-79827

Overaly přichází znovu na scénu. Kousek vybírejte podle postavy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!