Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Holky na pláži / foto: Ground Picture / shutterstock.com

Co lichotí ženám plnějších křivek? Tipy pro letošní léto

S létem přichází čas doplnit svoji výbavu novými trendy kousky a třeba vyzkoušet i něco nového. Risk je zisk a kdy jindy se trochu odvázat než právě v létě? Přečtěte si naše doporučení na módní letní kousky pro nadměrné velikosti, ve kterých budete vypadat vždy skvěle!

Vybíráte si nové oblečení intuitivně podle toho, jak se vám líbí, nebo se snažíte svůj výběr přizpůsobit dispozicím vašeho těla? Pokud patříte mezi ženy s křivkami a věnujete pozornost lichotivým střihům, nikdy se svým výběrem nemůžete šlápnout vedle. Jaké jsou ty nejslušivější kousky pro ženy oblékající nadměrné velikosti na letošní léto?

Bez šatů to nepůjde

Neexistuje lepší oblečení na léto, než jsou šaty. Užijete si je především díky jejich jemným materiálům, volným střihům, ženským vibracím a v neposlední řadě kvůli praktickému oblékání. Jaké šaty jsou v létě nejlepší volbou pro nadměrné velikosti?

Zavinovací šaty

Tenhle typ šatů sluší každé ženě, a pokud oblékáte nadměrné velikosti, vyhrajete to s nimi na plné čáře! Zavinovací střih, který dělá hlubší výstřih do V, dokáže opticky zjemnit a zeštíhlit celou siluetu.

Mezi trendy jsou i letos v létě. Seženete je jak v plážovém provedení, tak v elegantním business stylu nebo ve variantách na společenské události. Podle svých preferencí v nich tak můžete strávit klidně celé léto! A to, ať už se rozhodnete pro jejich krátkou, midi nebo maxi podobu.

Košilové šaty

S polodlouhými šaty košilového typu v áčkovém střihu si užijete léto plné pohody. Hodí se na celou řadu příležitostí, ať už je budete nosit v lněném provedení na dovolené nebo v denimové variantě na nákupy ve městě.

Manžetové rukávy, límeček a propínání na knoflíčky spolu se zavazováním v pase ihned vytvoří ležérní vzhled s elegantním nádechem. Košilové šaty jsou pro nadměrné velikosti must-have kouskem, který využijete i každou další sezónu.

Volné maxi šaty

A jaké šaty si vzít na pláž? Jestli se chystáte k moři, ten pravý plážový šmrnc vám dodají volné splývavé maxi šaty se zavazováním v pase. Co třeba zvolit střih odhalující jedno rameno s malým rozparkem na boku, který šaty nádherně rozevlaje při pohybu?

Lněné halenky s výstřihem do V

Stejně jako u šatů, vám i na tričku nebo halence vykouzlí hlubší výstřih ve tvaru písmene V krásný dekolt i jemnější vzhled. A proč v létě nesáhnout hned po halenkách s lněným materiálem, který je jak dělaný na slunečné dny?

Díky jeho skvělým vlastnostem se v takovém kousku budete cítit pohodlně celý den. Len je totiž prodyšný, rychle schne a efektivně saje pot. Navíc se jedná o pevný a trvanlivý materiál, který vám bude dělat radost i mnoho dalších let.

Trend kalhot s volnými nohavicemi

Přináší pohodlí, volnost pohybu, a zrovna mají svůj moment! Kalhoty s volnými nohavicemi byly populární v 70. letech a nyní se opět vrací v atraktivních splývavých variantách na scénu. Jsou k vidění ve stále více obchodech a rozhodně patří mezi trendy roku 2022.

Můžete si je vzít do města, na plážovou kolonádu i do kanceláře. Žádné omezení ohledně jejich stylingu neexistuje, což s sebou přináší celou řadu kombinačních možností. Ať už si k nim vezmete krátké tričko nebo volnou blůzu, do outfitů pro nadměrné velikosti vám vnesou spoustu sofistikovanosti a elegance!

Plavky pro nadměrné velikosti

Výběr plavek pro letošní sezónu nemůže být jednodušší. Z dostupných trendů si totiž každá žena vybere to, co jí ideálně padne. Pokud máte rádi jednoduchost, vsaďte na jednobarevné plavky. Letos vedou hlavně barvy, jako je modrá, zelená či oranžová, ale jakákoliv barva, která zalichotí vašim očím a vlasům, bude vhodnou plážovou volbou.

Ze vzorů vládnou pestrobarevné květiny všech typů. Pokud vaše volba padne v létě 2022 na exotické rostliny, rozhodně se svezete na výrazné aktuální módní vlně.

Z dostupných střihů pro nadměrné velikosti si můžete vybrat třeba lichotivé kalhotky se zvýšeným pasem, které hezky obepnou bříško a současně prakticky více navazují na vrchní části plavek. Těmi může být buď košíčková push-up podprsenka, nebo klidně i plavecké tílko s UV ochranou.

V horkých letních dnech je nemožné řídit se heslem „zakrýt, co jde“. Raději buďte kreativní a trochu zariskujte. Pokud svůj outfit okořeníte sebevědomím, budete zářit do dálky. Nebojte se odhalit kůži, pohrát si s barvami a vynést i kratší kousky zvolené v dobře padnoucím střihu.

Co lichotí ženám plnějších křivek? Tipy pro letošní léto

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!