Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Anna Kournikova / foto: dailymail.co.uk

Kurnikovovánení sexy. Nebo ano?

Někdejší tenisová hvězda z Ruska už nemá tak příjemné křivky jako dříve. Anna Kurnikovová je nyní svalnatější než v dobách, kdy hrála tenis. A místo běhání na kurtech si vyzkoušela triatlon.

Šestadvacetiletá blondýna, která se naposledy objevila na turnaji okruhu WTA v roce 2003, během své tenisové kariéry i po jejím přerušení pobláznila svět svými sexy křivkami. V devadesátých letech patřila mezi nejvyhledávanější sportovní hvězdy, ačkoliv její výkony na hřišti uvadaly a uvadaly. Místo toho se prosadila ve světě módy a reklamy.

magazin.cz

 

V dobách největší slávy ji znal prakticky celý svět, ačkoliv nikdy nebyla jedničkou a nikdy nevyhrála jediný turnaj ve dvouhře. Zatímco v Googlu bylo její jméno jasně nejvyhledávanějším slovním spojením, v tenisovém žebříčku singlu se vyšplhala nejvýše na osmou příčku. Pouze ve dvouhře byla společně s Martinou Hingis světovou jedničkou.

 
Je šlachovitější

Nyní se zdá, že se Anna vrací do formy, ale její tělo už nevykresluje tak ladné obrysy jako dříve. Místo toho je šlachovitější, svalnatější a štíhlejší, ačkoliv nikdy nebyla žádná baculka.

 

Na Floridě si zkusila charitativní triatlon, který měl pomoci vybrat peníze pro dětskou nemocnici. Anna ho sice nedokončila, na následné koktejlové party už ale nechyběla. „Bylo to zábavné, ale nějak mi došel dech. Omlouvám se,“ řekla pak reportérům.

magazin.cz

 

Na večírku také vyvracela fámy, že by byla vdaná za latinoamerickou popovou hvězdu Enruque Iglesiase. Po šesti letech je prý jejich vztah stále pevný, ale svatební obřad neproběhl a zatím ho ani nechystají. „Všechno klape, ale opravdu jsem nikdy nebyla vdaná,“ řekla magazínu People sličná Ruska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 321