Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: láska mezi soutěžícími?

Hudební X Factor se začíná pořádně rozjíždět a stejně tak i jeho finalisté. Na rozlučkovém večírku vyřazené Pavlíny Ďuriačové se v zákulisí děly věci. V hlavní roli nebyla Pavlína, ale Anička Ungrová.

Ta před časem horko těžko ujišťovala přítele Honzu, že nic nemá s jiným finalistou Davidem Gránským, nyní se do toho možná může pustit nanovo. Na večírku totiž šestnáctiletou rebelku s žirafou obletoval sedmadvacetiletý člen populární partičky All X Lukáš Kantor.

 

A to se Lukáš podle deníku Blesk ještě před dvěma týdny držel Lukáš za ruku se sestřenkou Aničky, herečkou Kristýnou Leichtovou. Té si ale v pondělí vůbec nevšímal, obletoval jen mladičkou zpěvačku. „Bylo to jen kamarádské, vždyť je o jedenáct let mladší,“ komentoval to pro deník Kantor.

 

„Je milá, něco z ní vyřazuje, líbí se mi,“ doplnil pak s tím, že nejvíce by mu vadil právě velký věkový rozdíl. „Bylo to čistě jen kamarádské objetí, nic mezi námi není,“ uvedla sama Anička.

 

Vyřazené Pavlíně se lýtka nezapalovala, ale radost jí udělal finalista SuperStar Sámer Issa, který s ní alespoň chvíli poklábosil a potřásl rukou. S dalším vyřazeným finalistou X Faktoru Lukášem Javůrkem si zase báječně rozuměla přítelkyně porotce Ondřeje Soukupa Lucia Šoralová. Občas padl i polibek, prý také přátelský a ve vší počestnosti.

 

Ondřej zase na oplátku Luciu lehce přiškrtil, ale samozřejmě jen naoko. Na večírku se také zpívalo, předvedla se Pavlína i Jiří Zonyga, zato Aničku ke zpěvu nutili marně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 143