Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Plesové šaty / foto: shutterstock

Staňte se královnou plesové sezóny: co se letos nosí?

Plesová sezona je za rohem a zejména zástupkyně něžného pohlaví přemýšlí nad tím, co si na sebe obléknout, aby zaujaly a zazářily. Letošní plesové módní trendy jsou zcela jasné, pojďme si je proto odhalit.

Co nový rok, to nové trendy

Není tajemstvím, že móda bývá velmi nekompromisní a prakticky každý rok přináší řadu módních trendů a novinek. A ten, kdo se nenalodí na vlnu nového, je automaticky out. Nezařaďte se na tuto stranu barikády a těžte z krásy letošních modelů, v nichž vyniknou hlavně ženské prvky.

Podle módních stylistů je letos alfou i omegou střih. Žena s křivkami by měla vsadit spíše na rafinované výstřihy definující pas, ženy s dokonalou postavou se nemusí obávat ani odhalených zad nebo kratších střihů.

Luxusní plesové šaty
Luxusní plesové šaty – Zdroj: Shutterstock.com

Důraz se klade na detail

Pokud bychom měli vypíchnout jednu jedinou barvu, byla by to výrazně růžová, která se stala doslova hvězdou přehlídkových mol. Jedná se o velmi efektivní barvu, která sluší prakticky všem, ale jen málokterá žena se pro ni rozhodne právě pro její přílišnou výraznost.

Jestliže se však chcete oprostit od tohoto odstínu, měli byste sáhnout o doplňcích, na které se letos klade největší důraz. Není tajemstvím, že doplňky mají skutečně velkou moc a dokážou povznést na vyšší úroveň prakticky jakékoli, i ty nejvíce jednoduché šaty.

Ze slov módních stylistů tak vyplývá, že důraz se letos bude klást hlavně na to, jak šaty doplníme než na to, jaký střih budeme na sobě mít nebo jestli vyneseme šaty z loňského či jiného roku.

Trendy plesové šaty
Trendy plesové šaty – Zdroj: Shutterstock.com

Co když mám šaty velmi zdobené?

Možná vám v šatníku dřímají příliš zdobené šaty, o kterých si myslíte, že je právě kvůli nutnosti doplňků nemůžete vynést. Ve skutečnosti však jsou samotné modely tím hlavním šperkem, který následně doplníte například jen o jednoduché páskové sandálky, které mohou být béžové, nebo klasicky černé.

 

Zdroj:

https://www.novinky.cz/clanek/zena-styl-plesova-sezona-jake-saty-si-vybrat-40416969

Staňte se královnou plesové sezóny: co se letos nosí?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!