Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Úprava obočí / foto: shutterstock

Kosmetická technologie 2023. Precizní úprava obočí jako ze salonu v pohodlí domova

Upravené obočí je vizitkou každé ženy. Jak toho dosáhnout v pohodlí domova? K perfektnímu výsledku pomůže nová technologie.

Obočí je rámem tváře a dokáže mnoho, ať už rozzářit váš vzhled, opticky zvětšit vaše oči. Pomocí nové technologie bude možné docílit úpravy jako ze salonu, ale z pohodlí domova. Úpravu, kterou zvládne každá.

Krásné obočí
Krásné obočí – Zdroj: Shutterstock.com

Chytrý aplikátor pro úpravu obočí

V rámci technologie byl vyvinut aplikátor, který respektuje přirozený vzhled a rysy obličeje. Pomůže dosáhnout bezchybného obočí. A to každému bez nutnosti návštěvy salonu. Technologie nejprve naskenuje obličej uživatele a následně doporučí postup pro úpravu obočí, ať už microblading, výplňové efekty či microshading.

Díky tomu získáte perfektně upravené obočí snadno, precizně a v pohodlí vašeho domova. Jedná se o první ruční, lehký, elektronický aplikátor na úpravu obočí. Výsledkem je profesionálně upravené obočí, které díky této technologii zvládne každá. Z domu budete odcházet s upraveným obočím, což přidá i na samotném lepším pocitu a rozhodně i sebevědomí.

Profesionální úprava obočí
Profesionální úprava obočí – Zdroj: Shutterstock.com

Snadné a jednoduché použití

Pokud se vám to zdá stále příliš složité, tak věřte, že opak je pravdou. Po zakoupení aplikátoru otevřete jednoduše aplikaci a naskenujete svůj obličej pomocí modiface. Zvolíte požadovaný tvar, tloušťku a vzhled obočí. Na obočí poté aplikujete speciální podkladový krém, který je součástí balení. Jedním táhlým pohybem přejedete aplikátorem přes obočí. Na závěr nanesete produkt pro fixaci.

K dosažení požadovaného vzhledu obočí bylo dříve zapotřebí hned několika produktů a jisté odborné znalosti, bez záruky dokonalého výsledku. Garance precizního výsledku spočívala v nákladné profesionální službě, jako je microblading. To vše odpadá a je snadné díky nové technologii. Uvedení aplikátoru na trh je plánováno na letošní rok 2023.


Zdroj:

https://www.novinky.cz/clanek/zena-styl-chytre-aplikatory-pomohou-s-upravou-oboci-i-nanasenim-make-upu-40419541

www.prozeny.cz

Kosmetická technologie 2023. Precizní úprava obočí jako ze salonu v pohodlí domova

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!