Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mezonitě / foto: www.premier-clinic.cz

Mezonitě - dopřejte si moderní alternativu klasického faceliftingu. Váš obličej to nepochybně ocení!

Mezonitě představují moderní a účinnou alternativu k tradičnímu faceliftingu. Díky jejich účinku, kdy průběžně stimulují přirozenou tvorbu kolagenu, čímž zpevňují povadlou pokožku, vám zaručí dlouhodobý efekt.

Mezonitě, neboli vstřebatelné liftingové nitě, představují moderní a efektivní metodu omlazení obličeje. Tato inovativní technika, která se v současnosti těší raketově rostoucí oblibě, a to doslova napříč planetou, je založena na použití speciálních nití, které se vkládají pod kůži. Tyto nitě aktivují přirozenou tvorbu kolagenu, což má za následek výrazný liftingový a zpevňující účinek.

Na rozdíl od klasického chirurgického faceliftu, který vyžaduje delší dobu rekonvalescence a který s sebou přece je nese jisté riziko komplikací, je tato procedura jednodušší a bezpečnější. Je pouze mírně invazivní a prakticky bezbolestná, přičemž velmi dobré výsledky zaznamenáte v podstatě ihned po jejím absolvování.

Začalo vás to zajímat? Není divu. Tak si o metodě řekneme ještě pár dalších věcí.

Krásná pleť je snem každé ženy

Jak se mezonitě aplikují?

Pravidelně pečujete o svou pleť? Přibývající roky jsou však na ní přece jenom patrné? Nevadí. Estetická medicína zná celou řadu postupů, které vám pomohou omládnout. Například zmíněné mezonitě.

Aplikace mezonití není nijak zvlášť složitá. Probíhá v několika krocích. Prvním krokem je pochopitelně konzultace s odborníkem, který zhodnotí stav vaší pleti a doporučí nejvhodnější postup. Samotný zákrok se pak provádí za použití tenkých jehel, jimiž jsou speciální nitě zavedeny pod kůži. Tento proces trvá přibližně hodinu a nejčastěji je prováděn v lokální anestezii, což je pro eliminaci nepříjemných pocitů obvykle zcela dostatečné. Nitě jsou vyrobeny z materiálu, který se postupně vstřebá - trvá to přibližně šest měsíců. Během celé této doby se vytváří tzv. kolagenová mřížka, která zpevňuje pokožku a zlepšuje její vzhled. Efekt omlazení je dlouhodobý.

Je takové řešení lepší než jiné metody?

Mezonitě mají ve srovnání s jinými omlazovací metodami některé výhody. Jednou z největších je bezesporu to, že se jedná o řešení minimálně invazivní, což ve finále znamená kratší dobu potřebnou na zotavení a samozřejmě i výrazně nižší riziko jakýchkoliv komplikací. Kromě toho, výsledky jsou viditelné téměř okamžitě a navíc se díky postupné tvorbě kolagenu neustále zlepšují.

Dochází k tomu pod dobu několika následujících měsíců. Ve srovnání s jinými procedurami, jako jsou třeba různé dermální výplně nebo dobře známý a celkem populární botox, poskytují mezonitě přece jen poněkud přirozenější vzhled obličeje. I když je pravda, že efekt ošetření mezonitěmi není tak výrazný jako u klasického chirurgického faceliftu, je toto řešení velice efektivní. A stále oblíbenější.

Regenerační efekt

Když vaše pleť stárne, musíte se jí náležitě věnovat. A občas jí pomoci i nějakým tím zákrokem. Něčím, co moc nebolí a co má na kvalitu pleti vysoce pozitivní účinek. Co takhle vyzkoušet mezonitě?

Jednou z unikátních vlastností mezonití je jejich schopnost stimulovat přirozené regenerační procesy v pokožce. Po aplikaci mezonití se v kůži začíná tvořit nový kolagen, který pomáhá zpevňovat pokožku a zlepšovat její elasticitu. Jak už jsme uvedli, tento proces probíhá po dobu několika měsíců a výsledný efekt pak může přetrvávat až dva roky. Tento regenerační efekt je jedním z důvodů, proč je tato procedura tak populární - poskytuje dlouhodobé výsledky bez potřeby opakovaných zákroků.

Dlouhodobé výsledky

Jste pro zákrok ideálním kandidátem?

Mezonitě jsou vhodné pro široké spektrum pacientů. Zákrok je obzvláště vhodný pro osoby starší 30 let, které už často začínají pociťovat první známky stárnutí, jako třeba povislé kontury obličeje nebo ztrátu elasticity pokožky. Tento postup je rovněž vhodný pro starší pacienty, kteří mají obavy z klasického chirurgického faceliftu nebo ze zásahu ještě radikálnějšího - z plastické operace. Mezonitě mohou být někdy také použity v kombinaci s jinými estetickými procedurami, jako jsou výplně nebo laserové ošetření, což umožňuje dosažení ještě lepších výsledků.

Mezonitě jsou vhodné zejména pro:

  • Osoby starší 30 let

  • Klienty se zralejší pletí

  • Jedince, kteří hledají méně invazivní alternativu chirurgického faceliftu

  • Pacienty s povislými konturami obličeje nebo podbradkem

Kombinace s dalšími estetickými procedurami dává smysl

Mezonitě lze úspěšně kombinovat s dalšími estetickými procedurami, což při omlazení obličeje umožňuje dosáhnout ještě lepších výsledků. Chcete příklad? Někdo kombinuje mezonitě s výplněmi, které dodávají obličeji potřebný objem a vyplňují vrásky. Někdo další si navíc dopřeje i péči frakčního CO2 laseru, který zlepšuje texturu a tón pleti. Podobné kombinace metod jsou rozhodně jednodušší a přitom efektivní cestou ke komplexnímu omlazení obličeje než třeba klasická plastika.

Plastická chirurgie

Bezpečnost a kvalita

Bezpečnost je vždy prioritou při jakémkoli estetickém zákroku. Proto se při aplikaci mezonití používají pouze kvalitní a atestované materiály, které splňují nejvyšší standardy. Procedura je prováděna kvalifikovanými odborníky, kteří mají zkušenosti s touto technikou. Pro pacienty, kteří mají obavy z bolesti nebo nepohodlí, je možné zákrok provést i v analgosedaci nebo celkové narkóze, což zajišťuje maximální komfort během celé procedury.

Klíčové faktory bezpečnosti a pohodlí

  • Použití kvalitních a atestovaných mezonití

  • Procedura prováděna kvalifikovanými odborníky

  • Možnost analgosedace nebo celkové narkózy

Spolehlivá a vysoce efektivní procedura

Mezonitě představují moderní a účinnou alternativu k tradičnímu faceliftingu. Díky jejich účinku, kdy průběžně stimulují přirozenou tvorbu kolagenu, čímž zpevňují povadlou pokožku, vám zaručí dlouhodobý efekt. Tento mírně invazivní zákrok je ideální volbou pro každého, kdo se obává radikálnějších řešení, ale přesto chce vypadat mladě a svěže.

Dopřejte si aplikaci mezonití. Vaše pleť to nepochybně ocení!

K tomuto článku není otevřena diskuze