Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Shutterstock

Co je s Heidi Klum? Proč není sexy?

Tak tyhle fotografie si nejspíš Heidi Klum za rámeček nedá a nad postel nepověsí. Německá supermodelka na nich nevypadá jako jedna z nejvíc sexy žen planety. Zato je to slušný doping sebevědomí pro všechny „obyčejné“ dívky.

Fotografové nachytali Heidi na prázdninách s dětmi v Mexiku, kterak si užívala na pláži v zelených bikinách. Otázkou je, zda v tomto případě neselhal spíše výběr plavek, i tak nejsou ale fotografie k manželce zpěváka Seala lichotivé.

magazin.cz

 

Právě v Mexiku se pár před třemi lety oddal a před dvěma dny tam oslavil právě svůj sňatek. Společně mají Seal s Heidi dva syny s poněkud komplikovanými jmény. Prvorozený se jmenuje Henry Günther Ademola Dashtu Samuel a druhý Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel. Těžko říci, jestli chlapci vůbec někdy vysloví svá jména dvakrát rychle za sebou…

magazin.cz

 

Životem Heidi Klum prošlo před Sealem více mužů. Pět let byla vdaná za stylistu Rica Pipina, krátce chodila se zpěvákem Red Hot Chilli Peppers Anthony Kiedisem a šéfem týmu formule 1 Renaultu Flaviem Briatorem.

magazin.cz

 

S tím dokonce čekala dítě, ale v den, kdy těhotenství oznámila, vyšla v bulváru fotografie Briatoreho s dědičkou klenotnictví Swarovski. A bylo po vztahu. Jako vzpomínka na Briatoreho zbyla Heidi dcera Helene „Leni“ Klum, která se narodila před čtyřmi lety v New Yorku.

magazin.cz

 

Heidi tedy přivedla na svět už tři děti, přesto si vždy dokázala udržet kondici i skvělou postavu. Až snad na tuto sadu fotografií.

magazin.cz

 

Není to přitom tak dávno, co nafotila úžasné snímky, při nichž pózovala nahá jen s malbami na těle. Ostatně, přesvědčte se sami:







Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 253