Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Finalisté s moderátorem při vyhlašování vítěz / foto: Korzo

Zonyga se vrátí k volantu, když neuspěje

Svérázného rockera a řidiče kamiónu Jiřího Zonygu, který získal od diváků tři sta osmdesát tisíc hlasů a zvítězil v soutěži X Factor, nečekaná sláva nepoložila na kolena.

"Především vážím sto deset kilo a měřím sto devadesát centimetrů, takže mě hned tak něco neporazí,“ řekl Zonyga.

 

„Teď je kolem mě velká euforie, a hodně lidí mi nabízí kšefty i na ježdění. Ale já jsem s kamiónem seknul před nástupem do soutěže. Odejel jsem poslední štreku a konec. Teď chci především hrát s kapelou, vytvořit kolem sebe tým lidí, kteří se o celé vystupování budou starat. Věřím, že se mi to podaří,“ doplnil třiačtyřicetiletý zpěvák.

 

A když to neklapne? „Tak si prostě zase sednu za volant. Jako řidič kamiónu mohu začít pracovat kdykoliv," netrápí se budoucností příliš urostlý muž s černým šátkem na hlavě, v černé košili a s intelektuálsky vyhlížejícími dioptrickými brýlemi na očích.

Od vítězství se nevyspal
Od svého úspěchu je pořád obklopen fotografy, novináři a nově objevenými kamarády… "Moje rodina je pochopitelně nadšena, peníze vrazíme do úprav baráku. Ale neměl jsem čas si s manželkou, dcerou ani s maminkou nebo sestrou promluvit, protože mám pořád kolem sebe hejno lidí,“ utrousil Zonyga.

 

„Když mě k ránu v ten úspěšný den opustili novináři, tak jsem slavil s lidmi od kamer, světel, zvuku, s těmi, kteří se na přenosech podíleli, byli trpěliví a tři měsíce nepřetržitě pracovali, aby všechno dobře dopadlo. Přitom je nikdo nejmenoval, nepochválil, tak jsem pokládal za nutné slavit s nimi po závěrečném přenosu až do rána. A pak začal zase ten kolotoč, který určitě někdy skončí," zakončil historicky první vítěz reality show X Factor v Česku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 170