Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: Egotastic

Sexy máma Christina Aguilera

Zpěvačka Christina Aguilera budí pozornost všude, kam přijde. A to zejména mužské části společnosti. Svým mohutným poprsím způsobuje poprask permanentně. A pánové se ještě mají na co těšit.

Blonďatá diva totiž prohlásila, že nedávným porodem syna Maxe její rodinné snažení nekončí. Plánuje prý mnohem více dětí a tak svá bujná ňadra nejspíš ještě nějaký ten čas „neodloží“.

magazin.cz

 

„Samozřejmě, chci mnohem více dětí. Ano, ano, ano!“ odpovídá na otázky, zda spolu s manželem Jordanem Bratmanem pořídí Maxovi nějaké ty sourozence. „Nevím kdy, nejsem typ, který by takové věci plánoval, ale rozhodně to bude brzo.“

magazin.cz

 

„Mateřství je pro mne zcela nová zkušenost, přináší mi sebedůvěru. Cítím se velmi jistá a zároveň i velmi sexy,“ doplnila šestadvacetiletá zpěvačka.

magazin.cz

 

Zdá se, že těhotenství a mateřství je nyní v kruzích celebrit in. Podobně hovoří i další hvězdy, o tom, že se cítí nejvíc sexy v životě mluvila nedávno i těhotná Angelina Jolie.

magazin.cz

 

Podobně jako Angelina, i Christina si libuje, že její těhotenství a obří poprsí po porodu rozzářeně vítá i partner.

magazin.cz


„Nikdy předtím jsem neměla tak mohutný objem hrudníku. Teď se vejdu do podprsenky velikosti E, to je paráda! A Jordan je z toho taky na větvi,“ směje se vnadná blondýnka.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 576