Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Školní wrestling: učitelka vs. studentka

Ani profesionální zápasníci by se za takovou bitku s trochou nadsázky nemuseli stydět. Od dvou žen z americké střední školy v Georgii by to ale rozhodně nikdo nečekal.

Obzvlášť, když jedna z nich je učitelkou a druhá pak její studentkou.

Šlo o paruku
Kdyby se souboj semlel v opačném gardu, bylo by to jistě šokující, ale ve světle amerického školství, kde se docela často po učitelích střílí a lidé z okraje společnosti si z nich dělají fackovací panáky celkem běžně, nikoliv tak výjimečné.

Jenže tady byla iniciátorkou bitky samotná učitelka, kterou rozlítilo doběla vyhrožování studentky, že jí strhne paruku. Na tu je ale učitelka nejspíš velmi háklivá (a aby ne!) a spor se rozhodla vyřešit rázně. Žádné pokárání, žádný pohlavek, ale pěkný kopanec.

To ještě párkrát zopakovala, přičemž neváhala vzít si na pomoc i své ruce. Drzé studentce nezbylo nic jiného, než se začít bránit a později přejít aspoň do částečného protiútoku.

Drsná rvačka
Nastoupená třída celý incident pobaveně sledovala a díky jednomu duchapřítomnému žákovi s mobilem v ruce můžeme sledovat, jak se dvě ženy klovají jako slepice.

Nechyběly facky, škrábance, pěsti, kopance a další techniky, jejichž názvy znají snad jen zápasníci. Nešlo přitom o nějaké náhlé vzplanutí a následné uklidnění. Sokyně se do sebe pustily, a jelikož je dlouho nikdo neodtrhnul, bušily do sebe přes minutu.

Z policejního hlediska je vina pochopitelně na straně učitelky, která se bránila tím, že bitku nevyprovokovala. Důkazní materiál v podobě videa však hovoří zcela jasně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149