Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

5 sexy žen ze seriálu Simpsonovi

Mysleli jste si, že animované postavičky nemohou být sexy? Proč? Mají přece nádhernou duši, a ta je na ženě nejvíc sexy. Tělo zchátrá, prsa povadnou, ale duch září po celý život. Pokud tedy nějaký je...

Simpsonovi jsou bezkonkurenčně nejoblíbenějším kresleným seriálem a ženami se to v něm jen hemží. Ale koukali jste se na ně někdy pohledem opravdového muže? Zkusme to!

5.  Maude Flanders

Maude je bohužel už po smrti, ale její duch žije dál. Sice po celou dobu vystupovala jako přísně věřící, božími zákony řídící se manželka a milující matka, ale v hrudi jí dýchal oheň. Umíte si představit, co by se stalo, kdyby všechna tahle potlačovaná sexuální vášeň vybuchla?

magazin.cz

4. Edna Krabappel
O přitažlivosti paní učitelky není proč pochybovat. Všichni jsme byli svědky jejích vášnivých eskapád s ředitelem Sinnerem, patrně životní láskou. Jak se sexuchtivý pár neovládl ani během vyučování a zavřel se do komory s košťaty... Co dodat, tahle ženská nosí pod upnutým staropanenským zevnějškem ne semtex, ale C4.

magazin.cz

3. Tabitha Vixx
Když se hvězdě springfieldských Isotopů Buckovi "Home Run King" Mitchellovi hroutilo manželství požádal Homera a Marge, aby  mu pomohli udržet jeho milovanou pop hvězdičlu Tabithu. Při pohledu na fotku je jasné, že i baseballová hvězda se musí pořádně snažit, aby si tohle udržela.

magazin.cz

2. Luann Van Houten
Na téhle paní musí něco být, nenechte se oklamat jejím kyselým zevnějškem. Jak jinak si vysvětlit nekonečné rozchody a návraty nejdivočejšího páru  ze seriálu. Jak asi probíhají jejich časté postelové usmiřovačky?

magazin.cz

1. Marge Simpson
Zkuste se identifikovat s devítiletým Bartem. Ne nemluvíme o Oidipově komplexu, ale kdo by nechtěl takovouhle mámu? Když jí neotrávilo ani manželství s natvrdlým pivařem Homerem… pořád má víc energie než Vesuv těsně před výbuchem.

magazin.cz

Která přijde nejvíc sexy vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 811