Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Žena zasáhla 18 lidí pepřákem

Kuriózní nehoda se přihodila v rakouském metru.

Poněkud ztřeštěná Rakušanka zranila sebe a dalších osmnáct lidí pepřovým sprejem, který použila uprostřed metra ve velmi bizarní situaci.

Telefonovala příliš hlasitě
Incident se stal v hlavním městě Vídni. Místní policie vydala prohlášení, že se dotyčná žena pokoušela pepřovým sprejem zasáhnout cizího muže. Ten jí předtím napomínal, že telefonuje až příliš hlasitě.

Nějakou shodou náhod a nezkušenou manipulací se sprejem se ale přihodilo, že muž zůstal bez úhony, namísto něj však žena postříkala sedmnáct školních dítek i s jejich učitelkou. Aby toho nebylo málo, nějak se jí podařilo sprej obrátit proti sobě a dojít k vlastní úhoně. Všech devatenáct lidí bylo převezeno do nemocnice, kde jim byla ošetřena drobná popálení sliznic.

Pepřák není hračka
Výpověď muže, který psychicky labilní ženu svými stížnostmi nejspíše vyprovokoval, není známa. Odešel hned poté, co na místo dorazila policie. Podle svědků celé nehodě předcházela výměna slovních invektiv mezi ním a nechtěnou „hrdinkou“ tohoto případu.

Pepřák sice může být účinnou ochranou pro ženy před stále nebezpečnějšími útočníky, ale evidentně nepatří do rukou více či méně vyšinutých osob. Jak vidno, může to dopadnout i hodně nepříjemně.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162