Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: Archiv

Otec Playboye dostal nahou Pamelu

Zakladatel slavného pánského časopisu Playboy, erotický magnát Hugh Hefner, oslavil své osmdesáté druhé narozeniny vskutku ve velkém stylu.

magazin.cz
Slavilo se, jak jinak, než v jeho pohádkově luxusním doupěti všech hříchů Playboy Mansion, kam byly pozváni nejen všichni, co v Hollywoodu něco znamenají, ale i dívky z titulních stran jeho magazínu.

Překvapit milionáře Hefnerova formátu nějakým neobvyklým dárkem není žádná maličkost. Jeho tři nádherné milenky, se kterými v současné době žije, se ho proto rozhodly obdarovat čokoládovými odlitky svých intimních partií. Svým kuriózním dárkem slavily velký úspěch.

"Hugh byl nadšený. Dala jsem mu svůj zadeček z bílé čokolády. Hned se do něj zakousl," prozradila Kendra Wilkinson, jedna z Hefnerových zajíčků.

 

Další dva jeho zajíčci, Holly Madison a Bridget Marquardt, mu věnovaly otisk svých obřích prsou a vyholeného klínu.

O největší překvapení se však postarala Hefnerova favoritka, herečka Pamela Andersonová, která nestárnoucímu magnátovi zatančila úplně nahá erotický tanec a nakonec mu věnovala velký čokoládový dort.  

Co byste si přáli k narozeninám vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 214