Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Takhle vypadali před smrtí / foto: Archiv

Takhle by vypadali Hitler, Marilyn…

Napadlo vás někdy, jak by dnes vypadaly takové výrazné postavy dějin či showbyznysu, jako byli Marilyn Monroe, Bruce Lee nebo Adolf Hitler? Samozřejmě za předpokladu, že by stále žili.

Pokud ano, někdo vás už předběhl a svou představu o zestárlých populárních i negativních postavách minulých let ztvárnil. Jmenuje se Andrzej Dragan a je to mnoha cenami ověnčený fotograf. Teď si pohrál se starými snímky a výsledkem jsou tyto podobizny.

 

První je na řadě Marilyn Monroe, vlastním jménem Norma Jean Baptiste, jedna z nejpopulárnějších filmových hvězd padesátých a šedesátých let minulého století. Zazářila například ve snímku Někdo to rád horké. Zemřela v pouhých 36 letech, když se předávkovala prášky. Takto ji vidí Andrzej a digitální technologie jako 82letou babičku.

magazin.cz

 

Adolfa Hitlera není třeba dlouho představovat. Rozpoutal druhou světovou válku, je zodpovědný za smrt miliónů lidí včetně šesti miliónů Židů, kteří zemřeli během holocaustu. V letech 1933 až 1945 vedl Německo, jeho tyranie skončila sebevraždou. Takto by prý tento historický padouch vypadal dnes.

magazin.cz

 

A na závěr Bruce Lee, hvězda bojových umění. Tenhle chlapík proslavil kung-fu snad na celém světě, svými filmy oslovil řadu dospívajících kluků. Zemřel předčasně, jako mnoho jiných hvězd před ním i po něm, v pouhých 32 letech. I přesto už navždy zůstal ikonou bojových umění, alespoň mezi pozemšťany. Z jiných planet nemáme žádné zprávy…

magazin.cz

Tak jak se vám líbí...?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 797